CSALÁDOK

Sokkot kapott a nő, mikor megtudta szerelme titkát

Nagyon durva, ami ezzel a lánnyal történt.

Egy fiatal, angol nő teljesen elkeseredett lépésre szánta el magát. Mint mondta, már bánja, amit tett, és egyáltalán nem cselekedne újra hasonlót, de annyira sokkos állapotban volt, hogy szinte alig gondolkozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Interneten ismerkedett meg egy férfival, akivel eleinte hosszan és sokat levelezett, majd a leveleket telefonbeszélgetések váltották fel. Szinte már régi ismerősnek érezték egymást, amikor végre találkoztak. Teljesen természetes, laza és oldott volt a személyes randevú, magától értetődőnek tűnt, hogy rögtön együtt is töltik az éjszakát, és nem is bizonyult korai lépésnek ez, mert nagy szerelem szövődött közöttük, mely hamarosan odáig jutott, hogy a férfi megkérte a lány kezét.

Az eljegyzéstől a fellegekben járt a fiatal nő, és csak akkor kezdett el rossz érzése támadni, amikor a szervezés folyamatos akadályokba ütközött. Párja szinte minden időpontra azt mondta, hogy nem igazán szerencsés, a helyszínt sem volt hajlandó lefoglalni, egyértelművé vált néhány hét után, hogy valójában esze ágában sincs magát az esküvőt is záros határidőn belül lebonyolítani, hanem rendezettnek érzi az ügyet a lánykéréssel.

A nőt nem hagyta nyugodni a helyzet, hiszen kérdéseire folyamatosan logikusnak tűnő válaszokat kapott ugyan, mégis egyre több dolog tűnt fel neki. Bár párja azt állította, hogy egyetlen rokonával sem tartja a kapcsolatot, mégis furcsának találta, hogy még barátoknak sem újságolta el a nagy hírt a férfi. Úgy tudta, hogy szerelme a találkozásuk előtt albérletben élt, melyet azonnal felmondott az összeköltözésnél, mégis érdekesnek látta, hogy szinte alig van holmija, amit magával hozott volna. Ráadásul ígérete ellenére továbbra is sokat utazott munkaügyben, mely megkeserítette a kapcsolatukat.

Nyomozásba kezdett hát, hogy többet megtudjon a dolgok hátteréről, hátha kiderül, mi ennek az egésznek az oka. Így derült ki számára, hogy sokkal súlyosabb a szituáció, mint hitte. A férfi ugyanis családos ember, aki feleségével és gyerekével egy másik városban lakik, tehát minden bizonnyal hozzájuk utazik, amikor állítólag üzleti útra megy.

Most már úgy gondolja, elég lett volna szembesíteni egyedül a párját azzal, amire rájött. Akkor mégis úgy döntött, hogy a feleséggel veszi fel a kapcsolatot. És igazolást nyert minden rossz gondolata és minden következtetés, amire jutott. Természetesen a feleség mit sem sejtett, és teljesen összetört, amikor szembesült a valósággal. A nő viszont most a szerelmi csalódás mellett azon emészti magát, hogy tönkretett egy családot, és megváltoztatta egy kisgyerek életét.

Néhány kommentelő ugyan elküldte őt melegebb éghajlatra, amiért családos emberrel kezdett, de az egyértelmű többség kiállt mellette. Azzal nyugtatták, hogy nem tehet semmiről, hiszen nem tudta, mibe került bele, és hogy jobb a feleségnek is, ha tudja, hányadán áll férjével. De a hűtlen és csaló férfi fényképét is rengetegen megosztották volna a nő helyében, hogy mások semmiképp se kerülhessenek vele a jövőben hasonló, rettenetes helyzetbe.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?