EZO

Szerelem a levegőben: ezt ígéri neked az érkező újhold

A szeptember végi újhold elhozhatja szívedbe a tavaszt! Ne állj ellen, légy nyitott a szerelemre! A hétvége fő témája a párkapcsolat lesz. Fogd be a vitorládba az őszi szelet!
címkék:

A Mérleg jegy uralkodó bolygója a Vénusz. A szépség, az öröm, a szerelem bolygója. Az újhold pedig a változást, az újdonságot hozhatja az életedbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem is kétséges, miről is szól ez a nap. Az újonnan induló holdciklus a kapcsolatokra lesz hatással. Ha párkapcsolatban élsz, érdemes mérlegelni, mennyire van egyensúlyban a szerelmi életed. Elég időt fordítasz-e a párodra, mennyire figyelsz rá? Most lehetőséged lesz arra, hogy ha esetleg a munkára koncentráltál jobban az elmúlt hónapban, akkor fordíts sorsod kerekén, és tölts egy kis időt a pároddal.

Ha feszültség van közöttetek, akkor mindenképp most érdemes ezeket tisztázni. A Mérleg segít az egyensúly megtalálásában. Ezen a napon kedvező energiák érkeznek ahhoz, hogy ismét mélyüljön a szerelmetek. Töltsétek a hétvégét kettesben! Ideje kikapcsolódni.


Fotó: 123 RF

Ha egyedülálló vagy, akkor viszont most megcsaphat a szerelem szele. Légy nyitott, menj el társaságba, szórakozni. Remek lehetőség ez most, hiszen pont hétvégére esik ez a nap. Járj nyitott szemmel, nem lehet tudni, honnan érkezik a szerelem.

Érdemes persze megállni egy pillanatra, hiszen lehet, azt sem mérted eddig fel, hogy rengeteg energiád és időd ment el másra. Ne most vállalj hétvégi munkát, vagy túlórát. Engedd be az őszi széllel érkező életöröm energiáját, az ősz szépségét. Bár a tavasz az igazi szerelem évszaka, de ezen a hétvégén szinte hasonló érzések keríthetnek hatalmukba. Valami van a levegőben!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?