EZO

Szerencsés fordulatot vesz ma az életed, most érkezik az újhold

Állj meg egy pillanatra ma este, engedd el a folyton rohanó életedet. Csodálatos változások lehetőségét hozza el a Nyilas jegyében álló újhold.

Igazán szerencsés csillagállások vannak a napokban. A Nap, a Hold és a Jupiter is a Nyilas jegyében áll. A Szaturnusz pedig a Bak jegyében, ami nagyon erős energiákat ad. Hitedet a csillagok is támogatják. Így most hátrahagyhatod a nagy álmodozást, inkább a jövőképed az, amit erős hittel valósággá változtathatsz. Ehhez lehet változtatnod kell a nézeteden, életszemléleteden. Nem árt, ha a meggyőződéseidben is rugalmas leszel. A felbukkanó lehetőségek között választhatsz. Az értelem és az érzelem ellentmondásaiban kell lavíroznod. Mi a megoldás? Hallgass belső bölcsességedre. Nagyon erős energiák idején, nagyon fontos a tudatosság, és a hit. Legyél bátor, most igazán képes lehetsz bármire. Újhold, új kezdet. Ne engedj a fejedben lévő visszatartó negatív gondolatoknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123 RF

Teliholdig erős alapokat teremthetsz. Figyelemmel, rugalmassággal, alkalmazkodással nagy lépéseket tehetsz. Szakadj ki a múltból, és köteleződj el a jövő mellett, egy másfajta nézőponttal. Éld a mindennapjaidat az új és jó dolgokra fókuszálva, nem feledve, hogy szembe kell nézni a problémákkal, feladatokkal. Bízz abban, hogy megérted mire tanítanak, így könnyen megoldást is találsz rájuk. Fontos ebben az időszakban a magadról kialakított kép. Szükséged lesz az önbizalmadra, ehhez minden olyan apró sikert értékelj, amit a mindennapokban elérsz. Minél több jóérzés és gondolat munkálkodik benned, annál nagyobb és gyorsabb eredményt tudsz elérni. Igazi lendületet ad most a Nyilas tüzes jellege. A problémákat tekintsd próbatételeknek, mint ahogy a mesékben is mindig ezek viszik előre a főhőst. Légy hálás és mondj köszönetet azért, amit elérsz és amit az Univerzumtól most megkapsz.


Fotó: 123 RF

 

Az esti csendes visszavonulás segít a belső bölcsességed felszínre hozásában, ne agyald túl az egészet. Nyugalomban és békében kapsz választ a kérdéseidre. Töltsd az estét gyertyafény mellett, kellemes zene hallgatásával. Szuper kikapcsolódás is!

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?