ÉLETMÓDI

18 pluszos muffinjai miatt a törvény előtt fog felelni a pajzán szakácsnő

Aprólékos munka lehetett minden egyes muffinra a felnőtt minták felvitele. Ám a hatóság nem hatódott meg, azonnal léptek a közszemérmet sértő sütik miatt...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Igencsak pikánsra sikeredtek egy egyiptomi szakácsnő muffinjai: mivel egy zárt körű női buliba teljesített megrendelést, így mindenféle pajzán marcipánnal díszítette az aprósüteményeket. Döntő többségében pénisz formájú mintákat alkotott. Az aprólékos munka meghozta a gyümölcsét, a bizarr sütik igen népszerűek voltak – és ez okozta végül a cukrásznő vesztét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció!)

Ugyanis az egyiptomi zárt körű klubban készült fotókat sok vendég megosztotta az interneten; a pénisz alakú muffinok képeire pedig felfigyelt a hatóság is. Egyiptomban szigorúan tilos a meztelenséget reklámozni, azzal kapcsolatban fényképeket közzé tenni, még a készítésért is büntetés járhat. Ezért a hatóságok némi nyomozómunka után letartóztatták a pajzán cukrásznőt. A zárt körű női buliban egyébként 70 feletti idős asszonyok szülinapoztak, akik nagyon jókat mulattak a pikáns muffinokon. A cukrásznőt végül pénzbírságra ítélték, a süteményeket pedig lefoglalták. Az esetből országos botrány lett Egyiptomban, hiszen sokak szerint túlzásba estek a hatóságok.

A pikáns süteményekről készült felvételeket itt tudod megnézni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?