ÉLETMÓDI

6 biztos jel, hogy a pasidnak nincsen szeretője

Talán teljesen biztos nem lehetsz abban, hogy a pasidnak nincs szeretője, de azért vannak olyan jelek, amelyek eléggé megnyugtathatnak, hogy a párod nem játszik több lyukra! Lássuk, melyek ezek.
  • Szerző: S.E

Egy párkapcsolatban nagyon fontos a bizalom, de talán neked is megfordult már a fejedben, hogy a párod esetleg nem hűséges hozzád.  A megérzéseden kívül persze vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy nincsen a pasidnak szeretője. Melyek ezek?

1. Figyelmes, de nem esik túlzásokba

Ha a párod figyelme a mindennapi teendőkön kívül nagyrészt rajtad van, a szabadidejének nagy részét veled tölti - persze azért a haverokkal is kiruccan, de nem többet a megszokottnál - akkor ez jele lehet annak, hogy nem más nőnél jár. Ilyenkor eszedbe juthat, hogy a munkaidejében is elintézheti a szeretőjét, de amennyiben teljesen kiegyensúlyozott a párod és nem vett fel új szokásokat, akkor ennek valószínűleg semmi alapja nincsen.

2. Az intimitás és a szeretet fokozódik a kapcsolatotokban

A köztetek lévő intimitás az egyik fontos jele annak, hogy szinte biztosan nem lép félre a párod. Ide tartozik a szexualitás is, de nem csak arról van szó. Ha fokozódik a kettőtök közötti szenvedély, és csodákat éltek meg mindketten, nem beszélve arról, hogy szinte minden pillantásodat, gondolatodat érti a másik, vidámság, mosoly kíséri az együtt töltött időt, akkor ez egészen biztos nagy erővel melletted tartja őt, és eszébe sem jut kikacsingatni a kapcsolatból.

3. Nem ellenőrzöd a párodat, szabadságot adsz neki

Amennyiben nem kutatsz a párod e-mailjei között, megbízol benne, és meghagyod neki a kapcsolaton belüli szabadságot, akkor tuti nyerő lehetsz. Ami nincs tiltva, az nem is annyira érdekes, ez a férfiakra is igaz.

4. Észreveszi a szépet az utcán, de nem bámul meg más nőket

Ez a jel igen olvasható. Ha a férfi kapcsolaton kívül keresi a kielégülést, akkor folyamatosan keresi-kutatja más nőkben is a lehetőséget. Persze egyetlen férfi sem vak, de ha a párod ezt nagyon diszkréten kezeli, akkor tuti, hogy érted van oda, nincs más a képben.

5. Gyakran elérhető, és rendszeresen vissza is hív

Párod rendszeresen felveszi a telefont, és visszahív, amint teheti. Érzed, hogy nem titokzatoskodik, te pedig  nem lógsz rajta, és hívogatod őt folyamatosan. Számára is fontos, hogy mi van veled, egészséges köztetek a kommunikáció.

6. Igénylitek a beszélgetéseket

Rendszeresen beszélgettek egymással, akár a problémákról, akár pedig a veletek történő pozitív dolgokról van szó. Ilyenkor nagy figyelmet szántok a másikra, és nem vágtok egymás szavába. A konfliktusaitokat is higgadtan, nyugodtan kezelitek. Időt szántok arra, hogy a jó érzéseiteket is megosszátok egymással.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?