Létrehozva: 2020.04.09.

7 örömteli egyszemélyes szexpóz nőknek, ha nincs idő megvárni a férfit

A nők sokszor vannak egyedül otthon, napközben pedig gyakran tör rájuk hullámokban a vágy, mégpedig olyan erővel, aminek lehetetlen ellenállni.

Az, hogy a nők ugyanúgy igényt tartanak az öngyönyörre, mint a férfiak, sőt ők is rendszeresen maszturbálnak, a mai napig tabutémának számít. Pedig nagyon nem így kellene lennie – állítja a Sarah Sloan, híres szexológus, aki lassan húsz éve tart tájékoztató és vélhetően nagyon izgalmas minikurzusokat ebben a témában.


Fotó: Profimedia

„Sokan gondolják, hogy erről nem illik, és nem is szabad beszélni. Akinek szüksége van rá, a nyilvánosság teljes kizárásával megoldja otthon magának. Hiszen gyakorlatilag minden nő végez önkielégítést, csak éppen nem szívesen beszél róla – magyarázza a szexológus, hozzátéve, hogy ettől függetlenül vagy épp ezért nagyon is fontos lenne mélyebben belemenni ebbe a témába. – A nők ugyanis szinte mindig ugyanazzal a technikával repítik magukat csúcsra, ahogy első alkalommal próbálkoztak sikerrel. Ezek általában nagyon gyors és hatékony módszerek. Ugyanakkor nem biztos, hogy a legtöbb gyönyört adják.

Hiszen, ahogy telnek az évek, változik a test, változik a lélek és a gondolkodás, és ugyanígy változik a nő szexualitása is. 20 évesen más kell, mint 50 vagy 60 évesen. Érdemes és fontos tehát kipróbálni különböző pózokat és technikákat, csak így lehet megtapasztalni, milyen sokféle és változatos női orgazmus létezik. A kiteljesedett asszonyi lét egyik elengedhetetlen síkja a megélt szexualitás – ebbe pedig ugyanúgy beletartozik az önkielégítéses orgazmus, mint ahogy az intenzív szexuális élet párunkkal.” Lássuk tehát, mi a választék:

  • Háton fekve
  • Grafika: PannaArt

    Ez az egyszerű és kényelmes póz sokak kedvence. Aki már próbálta, pontosan tudja, hogy ilyen módon izgatva a csiklót örvény-szerűen árasztja el a testet a gyönyör. Telt hölgyek imádják, hiszen ebben a pózban kényelmesen és könnyen el lehet érni az intim tájékot akár kézzel is. Szexuális segédeszközt alkalmazva pedig még erősebb lesz a hatás.

  • Egyszemélyes lustapóz
  • Érdemes kialakítani kényelmes kuckót az egyszemélyes szexhez is, legjobb puha párnákkal megtámasztani a hátat.

    Grafika: PannaArt

    Így ugyanis a saját test eleve nyomást gyakorol a G-pont nevű szuperérzékeny területre. „Ráadásul így sokkal könnyebben hozzá is lehet férni, ami azért fontos, mert a G-pont a hüvely bejáratától körülbelül 4-7 cm-re esik a köldök irányában, de nem mindig könnyű megtalálni. Ez a pont nagyon intenzíven reagál akár egy rövid vibrátoros izgatásra is. Érdemes azonban felkészíteni a testet erre a kitörő gyönyörre: mielőtt az intim—tájékra kerülne sor, simogassuk át a nyak puha bőrét, illetve a mellbimbókat. Teljesebb lesz így az orgazmus”- tanácsolja a terapeuta.

  • Huncut lótusz
  • Jógimesterek gyakran említik óráikon, hogy aktivizálja a szexért felelős csakrákat ez az ülőpozíció. Igazat beszélnek!

    Grafika: PannaArt

    A kivitelezés egyszerű: „Üljünk az ágyra, vagy a talajra, fordítsuk egymásnak a talpakat, térdeket tárjuk szét, pillangótartás. Így az intimtájéki izmok megfeszülnek, ami fokozza a női gyönyört, hiszen az orgazmus maga is izmok lüktető játéka. A pillangótartás megnyitja a klitoriszt, így számos módon izgathatóvá válik a terület. Lehet incselkedni a csiklóval puszta kézzel, de kombinálhatjuk a mókát rezgő csiklóizgatóval vagy hüvelyben játszadozó vibrátorral. A póz furcsa és kevesen próbálják ki maguktól így az önkielégítést, pedig érdemes” – biztatja a nőket a szexedukátor.

     

  • Tükör előtt
  • Új szintre emeli a gyönyört, ha közben a nő mindvégig látja saját rezdüléseit a tükörben. Legalább annyira izgató tud lenni, akár egy pornófilm. Legkényelmesebb egy hatalmas tükör elé leülni, ám ha ilyen épp nincs otthon, lótusz-pózban a lábfejekkel is meg lehet tartani egy kis tükröt.

    Grafika: PannaArt

    „Ilyenkor nem magunkat kell nézni szégyenlősen a tükörben, koncentráljunk tekintetünkkel az izgalmas eseményekre, a kéz mozdulataira, ahogy az óra járásával megegyezően (vagy épp ellentétesen) köröznek ujjaink a csiklón, és figyeljük meg a ritmust. Néhány másodperc után érezni lehet, ahogy elárasztja a vér a területet és a test rendkívül erősen vágyni kezdi a gyönyört. Ekkor gyorsítsunk a ritmuson, vagy növeljük a nyomást, és biztosan nem marad el a happy ending” – magyarázza teljes átéléssel a Sarah Sloan.

  • Hason fekve
  • Rendkívül népszerű gyönyörpóz nőknek, amit gyakran alkalmaznak nagy titokban a takaró alatt, akár a férjük mellett is, állítja a szexterapeuta.

    Grafika: PannaArt

    „Nagyon praktikus módszer női maszturbáláshoz, hiszen elég hassal ráfeküdni a karunkra úgy, hogy a két kézfej az intim tájékon kalandozhasson. A csípő le és felmozgatásával ritmikusan növelhetjük a csiklót érő izgató nyomást, de szexjátékszerekkel még tovább fokozhatjuk a kéjt. Legizgalmasabb, amikor nem is egyedül van a nő ilyenkor, hanem míg ő a magán segít, addig párja ugyanezt teszi magával úgy, hogy közben egymást nézik. Ez a módszer bugyiban vagy nadrágon keresztül is teljes gyönyört ad, de meztelenül, egy kis síkosítóval kiegészítve garantáltan az egekbe repíti a nőt.”

  • Kombinált kutyapóz
  • „A nők sokszor zavarban vannak, amikor a párjuk a hátsó bejáraton kopogtat, hiszen ilyenkor ritkán gyönyörteli számukra az együttlét.

     

    Grafika: PannaArt

    Oldja viszont a szorongást és a feszültséget, ha ilyenkor képesek magukra koncentrálni – és erre az öngyönyör szerzése tűnik a legbiztosabb módszernek. Hiszen a nő, miközben egyik kezével támaszkodik, a másikkal gond nélkül eléri az intim tájékát és tud játszadozni a csiklóján, míg a férfi hátul dolgozik. Síkosító és szexjátékszer ebben az esetben is jól jöhet.

     

  • Gyönyört adó zuhanyfej
  • A forró fürdőszoba nemcsak a tisztálkodás helyszíne, hanem a lelki békéé is, talán épp ezért kapott fontos szerepet ebben a helyiségben a női orgazmus – állítja Sarah Sloan.

    Grafika: PannaArt

    „Akár kádban, akár zuhanyban fürdik a nő, előbb utóbb megtapasztalja, hogy a csiklóra irányított erősen áramló vízsugár elképesztő hatást vált ki. Olyan rafináltan izgatja a szexreceptorokat, hogy szinte pillanatok alatt orgazmus-közeli állapotba lehet kerülni. Ilyenkor érdemes egy kicsit azzal játszani, hogy egy-egy pillanatra más irányba tartjuk a vízsugarat – így fokozva a kéjt. Minél tovább sikerül így visszatartani az orgazmust, annál nagyobb lesz a robbanás.”

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Döbbenetes fordulat: megtalálhatják a Loch Ness-i szörnyet

    origo.hu

    Alig takarja valami Tolvai Reni hatalmas melleit

    borsonline.hu

    Mi történt? Balázs Andrea nem jelent meg a Nemzeti Színházban

    metropol.hu

    Óriási meglepetés érheti Szoboszlait: kiderült, ki lehet a Liverpool új edzője

    mandiner.hu

    „Minden jogukat elveszítették ahhoz, hogy a jogállamiság kérdésében véleményt nyilvánítsanak” – Schiffer András a brüsszeli botrányról

    origo.hu

    Szexképek kerültek fel az internetre Taylor Swiftről

    travelo.hu

    1000 év után tért vissza a víz az ókori római látványosságba

    ripost.hu

    A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

    ripost.hu

    Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

    ripost.hu

    Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

    ripost.hu

    Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    SZEX & MÁS

    Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

    SZEX & MÁS

    A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

    SZEX & MÁS

    Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

    SZEX & MÁS

    "Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

    SZEX & MÁS

    Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

    SZEX & MÁS

    "A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

    SZEX & MÁS

    „Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

    SZEX & MÁS

    Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!