Létrehozva: 2017.08.12.

A legszaftosabb szexkérdések, amiket soha nem mertél feltenni!

A szexuális felvilágosítás az iskolában éppen csak a legfõbb alapokat ismerteti. De mi lesz azokkal a kérdésekkel, amiket senki nem mer feltenni? A szexológus válaszol!

Egy izgalmas, eget rengető, hatalmas orgazmussal végződő aktusnál kevés jobb dolog létezik a világon. Viszont kevés helyzet akad, ami több testnedvvel, szaggal és kényes kérdésekkel jár. Lássuk a legszaftosabbakat, amiket senki nem kérdez meg, de annál többen csinálják.

1. Le kell nyelni a spermát?

Természetesen nem! Semmi sem kötelező a szexben. Nem kell mindent úgy csinálni, ahogy a pornófilmekben látjuk. Viszont az tény, hogy vannak olyan férfiak, akik kifejezetten imádják, ha így végződik az aktus. Nem kell aggódni, semmilyen káros hatással nincs az egészségre, viszont kell egy pár alkalom, mire rutinossá válik az ember, és valóban szexin tudja csinálni.

2. Hogyan csináljuk a mélytorok technikát, hogy ne öklendezzünk?

Valójában ez sem kötelező. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy csak olyan dolgokat tegyünk meg az ágyban, amit mi is élvezünk. Csak azért nem kell magunkra erőltetni valamit, mert a párunk akarja. Ha mégis kipróbálnánk ezt a technikát, akkor lazítsuk el a torkunkat, és amennyire csak tudjuk, egyenesítsük ki a nyakunkat. Csak addig toljuk le a párunk hímvesszőjét, amíg azt érezzük, hogy nálunk van a kontroll. Ha nem szeretnénk, hogy lássa a kísérletezgetésünket, akkor előbb egyedül gyakoroljunk egy vibrátorral, vagy egy hasonló formájú zöldséggel. 

3. Lehet szexelni menstruáció alatt?

Sokan azt hiszik, hogy a nehéz napokon a nők nem élhetnek szexuális életet, pedig ez orvosilag indokolatlan. Sőt! Fergeteges gyönyörben részesülhetnek, ha kipróbálják. Menstruáció alatt teljesen biztonságos a szex. Az ellenkezője inkább abból a vallási hiedelemből ered, amely szerint a nő ilyenkor tisztátalan. Valójában a menstruáció közbeni szex segíthet enyhíteni a premenstruációs szindróma tüneteit. Az orgazmus megkönnyítheti a görcsök elviselését is, mert a méhösszehúzódás egyfajta nyugtató, belső masszázsként hat.

4. Mi a helyzet a szagokkal?

Minden embernek megvan a saját természetes illata odalent. Van, akinek erősebb, van, akinek gyengébb, és persze akad, amit jobban kedvelünk, akivel jobban összeillünk.  Az erősebb szagokat okozhatja valamilyen nemi betegség, vagy fertőzés is, de ezeket bőrpír és viszketés is kíséri. Igazából, ha nincs semmi egészségügyi probléma, akkor is lehet kellemetlen és erős illatú a nemi szervek környéke. Ebben nagy szerepe lehet az anatómiai felépítésnek és a hormonoknak is. Sokat segít a helyzeten, ha szex előtt és után is tisztálkodunk. Viszont, ha nincs semmilyen betegség, mégsem bírjuk elviselni a párunk "illatát", akkor ez hosszútávon problémát okozhat a szexben. Hiszen ha undorral indulunk neki az aktusnak, akkor cseppet sem lesz élvezetes számunkra.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza