Létrehozva: 2016.09.03.

"Azon az éjjelen háromszor élveztem el" - nők meséltek az édeshármasról

Olyan nõkkel beszélgettünk, akik legféltettebb történetüket osztották meg velünk.

Kíváncsiak voltunk, vajon a legtöbbek számára tabunak számító édeshármas milyen élményt nyújtott azoknak, akiknek már volt alkalmuk kipróbálni. Nőkkel beszélgettünk, ők pedig elmesélték, mitől érezték felejthetetlennek az együtt töltött órákat.

Azon az estén háromszor élveztem el egymás után...

"Egyáltalán nem gondoltam, hogy valaha ilyesmiben lesz részem. Az akkori párom viszont sokszor mondogatta, hogy vágyik erre az élményre, én pedig fiatal voltam és szerelmes, boldoggá akartam őt tenni.

Ma már gyáva lennék hozzá, de bevallom, a neten kerestünk partnert. Egy társkereső oldalról találkoztunk néhány lánnyal, és akire a választásunk esett, egy tapasztalt, idősebb és igazán erotikus kisugárzású nő volt. Õ azért volt nyitott a kalandra, mert éppen egy váláson volt túl, és szeretett volna mindent bepótolni, ami korábban kimaradt. Először egy kávézóban találkoztunk, majd megbeszéltük, hogy legközelebb az ő lakásán hozzuk össze a randevút. Kombinéban nyitott ajtót, pezsgővel kínált bennünket, és minden különösebb bevezetés vagy udvariaskodó beszélgetés nélkül szájon csókolt. Megfogta a kezem, a hálószobába vitt, a párom pedig kísért minket, és leült az ágy szélére.

Néhány perc múlva már együtt vetkőztettek, a párom a mellem csókolta, a nő pedig a bugyimon keresztül simogatott és cirógatott. Elképesztően izgalmas élmény volt. Talán szerencsém volt, talán csak jó partnert választottunk, de az biztos, hogy úgy kényeztettek ők ketten, mint egy királynőt. Azon az estén háromszor élveztem el egymás után. Először akkor, amikor a nő az ölembe fúrta a fejét, és olyan gyengéden csókolt, ahogyan még soha nem tapasztaltam férfitól. Másodszor akkor éltem át az orgazmust, amikor a páromat lovagoltam meg, és közben együtt simogatták a mellemet. Végül pedig már arra sem emlékszem pontosan, hogy kinek a keze masszírozta a csiklómat, mert minden és mindenki összemosódott, és szinte csillagokat láttam már.

Soha többet nem találkoztunk. A pasimmal nem sokkal később szakítottunk. Más okból, nem emiatt. Így végül ez a hármas este életem egyik legszexibb emléke maradt. Nem tervezem, hogy újra kipróbálom, de tudom, hogy örökké szívesen gondolok majd vissza rá" - mesélte el a 34 éves Réka.

Gátlásaimat félretéve elkezdtem simogatni őt

Kollégisták voltunk, amikor egy bulizós estén fogadásból megcsókoltuk egymást a barátnőmmel. Előtte már csókolóztam lánnyal, mindig is érdekelt, hogy milyen lenne ennél tovább jutni. Így aztán amikor belemelegedtünk, mondanom sem kell, hogy lázba jöttem, és a gátlásaimat félretéve elkezdtem simogatni őt a pólója alatt. Nem ellenkezett, sőt nagyon is élvezte. Õ is viszonozta a csókokat, harapdálásokat.

Többen voltunk a szobában, és úgy éreztük, hogy ideje lenne elvonulni egy másik helyiségbe. A pasija viszont teljesen beindult a látványtól, és ő is velünk tartott. A srác nem igazán vett részt az eseményekben, inkább csak nézett (ahogyan ő mondta, csodált) bennünket. Néha meg-megsimogatta valamelyikünket, mialatt maszturbált. De a látványa, az, hogy valaki ilyen izgatottan figyeli, hogyan élvezzük egymás társaságát, csak még szexibbé tette azt, ahogyan felfedeztük egymás testét. Viszonylag ügyetlenek voltunk. Nem igazán tudtuk, hogyan is érdemes egy lányhoz érni, inkább csak nagyon szerettük volna kipróbálni. De mivel jó viszonyban voltunk, néhány nevetés, egy-egy lazább mondat könnyen továbblendített minket a holtpontokon.

Végül úgy élveztünk el mindhárman, hogy saját magunkat simogattuk, mialatt néztük egymást. Azóta is szívesen nézek olyan pornófelvételeket, ahol közösen maszturbálnak a résztvevők. És az egész testem libabőrös már az emlékek felidézésétől is" - avatott be bennünket titkába a 26 éves Lia.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

hirtv.hu

Embert gázolt a metró Budapesten

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól