Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2020.12.10.

Borzalmas volt a pólója színe: Meghökkentő okok miatt szakítottak ezek a nők

Van, aki a végsőkig kitart a párja mellett, még a megcsalást is elviseli a szerelem nevében. És jócskán akadnak olyanok is, akik a legapróbb botlásért útilaput kötnek a férfi talpára. Sokkoló beszámolók...

Sokszor védhetetlen, amit a férfi elkövetett, és mindenkinek egyértelmű, hogy a nőnek bizony jó oka volt szakítani. De olyan eset is akad, amikor valaki egy padlón hagyott koszos zokni miatt adja ki a férfi útját. Sokszor olyan nevetséges ok vezetett szakításhoz, amit később maguk a nők is beláttak, hogy talán nem volt teljesen korrekt; ám akkor annyira felbosszantotta őket a pasi, hogy úgy döntöttek, inkább egyedül folytatják az életüket. Bizarr szakításokról meséltek a szebbik nem tagjai egy online fórumon…

Fotó: Pixabay.com

1. Beszólt a szeletelési technikára

„Nem voltunk túl régóta együtt, amikor közösen főztünk, és szívből nevetni kezdett, amikor meglátta, hogyan kockázom fel a hagymát. Azt mondta, ilyet még életében nem látott, és szeretné levideózni és feltenni a netre. Akkor rögtön kidobtam, megmondtam, hogy ne keressen többet. Nem értette, mi van, és tényleg nem jelentkezett utána.”

2. Nem a jó értelemben volt megbocsátó

„Valahányszor összevesztünk, és nem tudott már mit mondani az érveimre, átölelt, és a fülembe súgta, hogy megbocsát nekem. Vagy amikor véletlen leejtettem valamit, vagy túl erősen csaptam be a kocsiajtót, akkor is ezzel jött, hogy megbocsátok neked. Lehet, hogy azt hitte, ez vicces, de egy év után elegem lett belőle.”

3. Ronda volt a pólója

„Volt egy csúnya, barna pólója, ami túl nagy volt rá, meg kopott is; és persze a színe sem volt teljesen oké. Kértem, könyörögtem, hogy legalább akkor ne vegye fel, amikor együtt vagyunk. De csak hordta tovább; én meg emiatt szakítottam vele. Mentségemre szolgál, hogy mindketten 16 évesek voltunk.”

4. Pénzt kért a kajáért

„Az én autómmal mentünk kirándulni, amit teletankoltam, mielőtt indultunk. A hamburgerezőben mindenki a maga kajáját fizette. Aztán este nála kötöttünk ki, és kért kétezer forintot, mert rendelt vacsorára egy pizzát. Más dolog is volt addigra, ami miatt a szakítást fontolgattam, de ez a kétezres csapta ki úgy igazán a biztosítékot.”

5. Szakállt növesztett

„Öt éve együtt voltunk már, és mindig pedzegette, hogy szeretne nagy, bozontos szakállat. Én meg mindig lebeszéltem róla. Aztán egyszer csak nem borotválkozott többé, és nekem egyáltalán nem tetszett, ahogy kezd bozontosodni. Nem vágatta le, akárhogy kértem; viszont így már nem vonzódtam hozzá, képtelen voltam megcsókolni. Végül szakítottam vele.”

6. Rossz volt az illata

„Szeretem, ha egy férfi is használ parfümöt, de az exem valami olyan émelyítő cuccot tett magára, hogy rosszul voltam tőle. Ráadásul rengeteget használt, illatfelhő vette körül. Amikor szóvá tettem neki, borzasztóan megsértődött, és megmondta, hogy nem hajlandó lecserélni. Végül ezen annyira összevesztünk, hogy kimondtuk mindketten: legyen vége.”

7. Nem akart házasodni

„Már egy éve együtt voltunk, amikor szóba került a kérdés, hogy melyikünk hogy áll a családalapításhoz. Én mondtam neki, hogy majd szeretnék; nyilván nem azonnal, de egyszer idővel jó lenne férj is, gyerek is. Kijelentette, hogy arról szó se lehet, egy nőben se lehet megbízni, és különben is túl van szaporodva a emberiség, mindenkinek nem kell, hogy gyereke legyen. Komolyan gondolta, végül megbeszéltük, hogy nem egymást kerestük, így szakítottunk.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, hová költözött a kispesti baloldali pénzszivattyú - videó

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt

magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

vg.hu

Órákon belül feleződik a bitcoin: mutatjuk, ki lesz a történelmi esemény legnagyobb nyertese

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

travelo.hu

Visszanyerte szabadságát a meglőtt gólya

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!