Létrehozva: 2021.02.03.

Bridgerton-szextől vadulnak be újabban a férfiak

Mi kell egy igazán fülledt, izgalmas Bridgerton-szexhez? Íme, az összes titok, amitől felejthetetlen lesz az orgazmusod.

A Bridgerton-család története hihetetlen sikereket ért el a Netflixen, így nem csoda, hogy egyre többen keresik a forró szexjelenetekkel tarkított sorozat titkát. A Netflix 10 részes sorozatából, A Bridgerton családból a kimért, udvarias kosztümös hangulat mellett nem hiányoznak a fülledt ágyjelenetek sem. Így sokan találóan már csak így emlegetik: A kosztüm ötven árnyalata. Egy biztos, a gyönyörű korabeli ruhákból kibuggyanó meztelen testek látványa egyre több nő és férfi fantáziáját mozgatják meg. Sokan otthon is szívesen bevetik ezt a fajta füledt erotikát.

De lássuk csak, mi is kell ehhez pontosan?

Fotó: Northfoto

1. Jöhetnek a gyertyák és a tükrök

Egy különleges hangulatú Bridgerton-éjszakához mindenképp úgy kezdjünk hozzá, hogy lekapcsoljuk lakásunk modern világítását. Vegyünk elő inkább néhány hagyományos gyertyát. Ezek félhomályában sokkal erotikusabbnak és tökéletesebbnek tűnik partnerünk teste. És ha valami igazán sikamlósra vágyunk, jöhet egy kellemes tapintású selyem ágynemű és egy méretes tükör is a falra vagy a plafonra. Már ettől a néhány apróságtól felhevülhet a hangulat, és egy új és izgalmas szerepjáték kezdődhet el.

2. Egy hatamas lila, puha takaró mindent visz

Nem véletlenül használják ezt a színt a legvadabb szexjelenetekben. Egy friss, vizsgálat szerint egy lila szobában hamarabb kapunk kedvet a szexhez. Állítólag ez az az árnyalat, ami a legvadabb szenvedélyt hozza ki mindenkiből. Mindehhez még jöhet egy vastag hengerpárna is, mely szabadon csúsztatható szex közben a legkülönbözőbb testrészek alá. Egy jókor megemelt gömbölyű popsi, egy kecsesen alátámasztott nyak, és üvöltve lesz vége a partinak.

3. A szerepjátéknál nincs izgalmasabb

Fotó: Northfoto

A Bridgerton családban bizony semmi nem az, minek látszik, és ennék erotikusabbat elképzelni sem lehet. Jól tudták ezt a forgatókönyvírók is, és ezt a trükköt érdemes bevetnünk otthon is. Nyugodtan érdeklődjük meg a partnerünktől, mire vágyik. Talán egy kéjes herceg, vagy egy szexi operaénekesnő, Siena bőrébe is belebújhatunk egy-egy estére. Mindehhez nem árt beszerezni néhány új ruhadarabot is. Egy fehér puha ing vagy egy igazán dögös push-up melltartó megint csak sokat dobhat bulin.

4. Az asztalon és a kertben is lehet

Megeshet, hogy a mi otthonunk nem akkora, mint a szappanopera birtoka, de a hercegtől megtanulhattuk, egy jó orgzmushoz nem kell feltétlenül az ágyig eljutni. Bár most még hideg az idő, de ha kitavaszodik, ne fogjuk magunkat vissza a kertben és a könyvespolcba kapaszkodva se.

5. Ne légy szégyenlős, mutasd meg, hogy kell

Kevés sikamlósabb jelenet volt annál, mint amikor Simon azt mondta Daphnének „Gyerünk, érintsd meg ott a tested, ahol igazán örömöt okoz” Nos, ezt az apró trükköt bátran mi is bevethetjük szex közben. Mutassuk meg őszintén partnerünknek, hogy szeretjük az érintést, és közben akár meg is tilthatjuk neki, hogy miközben kéjesen kényeztetjük magunkat, hozzánk érjen. Egyezzünk meg abban, csak egy adott jelszóra érintheti meg ő is a testünk.

6. Fontos az előjáték

Abból ahogy Simon, Hastings hercege időnként kéjesen megnyalja a kanalát, bizony sokat lehet tanulni. Ha szeretnénk egy igazán mocskos éjszakát, akkor mielőtt bevetjük magunkat az ágyba, fordítsunk időt arra, hogy néhány órával előbb már egy huncut kis kávét vagy teát elszürcsöljünk együtt. Egy jó kanálnyalogatás erős kezdés lehet.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem atombomba volt, még csak pukkanás sem: Magyar Péteren röhögnek az interneten - itt vannak a legjobb mémek!

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben – Egyedül Ukrajna nem ítélte el az oroszországi vérengzést

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza