ÉLETMÓDI

Budapest csókszoba: nagyon intim hely, csak bevállalósoknak

A fekete függönnyel elsötétíthető, és hatalmas Budapest felirattal ellátott pikáns doboz Londonba került. El lehet benne bújni kettesben, ám azt, hogy mi történik odabent, nem láthatják a járókelők. Csak a kamera...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Javában dübörög az idei London Design Biennale, melyen idén összesen 40 ország vesz részt. A magyarok a „Kiss in Budapest” elnevezésű nagyon izgalmas installációval érkeztek, mely valójában egy doboz, melynek belső falán Budapest legszebb helyei láthatók.

A párok ellentétes oldalról lépnek be, majd a szenzorokkal, LED kijelzőkkel és kamerákkal felszerelt pavilon felismeri a pillanatot, amikor megcsókolják egymást. A kint tartózkodók a párokat egy nagyméretű LED kijelzőn figyelhetik, ahogy találkoznak egymással, majd csókot váltanak Budapest legromantikusabb látnivalói előtt.

Az eredmény egy virtuális képeslap, valódi érzelmi töltettel: a pár első csókja Budapesten.

„A magyar pavilonnak köszönhetően több ezer látogató kaphat egy-egy szeletet Budapest egyedülálló látnivalóiból, különleges hangulatából. Bízunk benne, hogy az oda belépőket mindez arra inspirálja, hogy személyesen is ellátogassanak Magyarországra.” – tette hozzá Bata-Jakab Zsófia, a Magyar Divat és Design Ügynökség vezérigazgatója. 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?