ÉLETMÓDI

Bűvös érintés: Kinyílik a női szentély, ha így nyúl hozzá a férfi

Az érzéki masszázs csak a jéghegy csúcsa; sok férfi olyan mesteri szinten nyúl a nők érzékeny részeihez, hogy az már-már művészet. Pikáns listát készített egy írónő, amiben pajzán részletességgel vezeti be a férfiakat a női intim tájék rejtelmeibe.
címkék:
  • Szerző:

Sokszor maguk a nők se tudják, micsoda felfedezni való kéjpontok vannak a női szentélyen, így nem csoda, hogy a férfiak se jutnak tovább a csiklóizgatásnál. Pedig az intim tájék tele van izgalmas területekkel, amiket ismerve a férfi a végletekig fokozhatja a gyönyört. Yvonne Fulbright alaposan kiismerte ezeket a pontokat, sőt, írt is róluk egy könyvet – és készített egy rövid listát is, ami rengeteg férfinak és nőnek hasznos lehet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pexels.com

1. Izgalmas kezdet – nadrágban

Tökéletes bemelegítés lehet, ha a férfi az intimtéjékra teszi a tenyerét, és határozottan, gyengéden, teljes hosszában végigsimítja – többször is. Ahogy a ruha dörzsöli a női szentélyt, plusz a forró férfikéz megnyitja a nő vágyait, és a férfi közben minden izgalmas hegyet és völgyet a tenyere bőrén érez.

2. Óvatos közeledés a lényeg felé

A szeméremdomb felett, ott, ahol a szőrzet kezdődik, van egy igen izgalmas terület: némi enyhén zsíros szövet a hason. Már a legenyhébb nyomásra is indirekt módon izgatja a csiklót.

3. Játékos masszázs

A nagyajkak és a kisajkak is szeretik a kényeztetést: a végletekig fokozza a vágyat, ha a férfi ujjbeggyel finoman átmasszírozza őket, lentről felfelé, úgy, hogy a csikló csak egy érintést kap. Ahogy az ujjak levándorolnak a gátig, majd újra vissza, egyre növekszik a szexuális feszültség és energia…

4. Érzéki körözés odafent

Némi síkosítóra szükség van a művelethez: ugyanis itt a csikló körüli érzékeny területé a főszerep. Az ujjbegyes, körkörös masszázst maguk a nők is előszeretettel alkalmazzák, amikor önkielégítést végeznek: először nagy köröket rónak, majd egyre kisebbeket.

5. Forró játék a szentély bejáratánál

A vagina körül óvatosan kell bánni az ujjakkal, a legtöbb nőnek kimondottan kellemetlen élmény, ha a férfi ki-be húzza az ujját. De nem is kell! Elég a nyílás körül két- vagy három ujjal érzéki köröket leróni, és egyre fokozni a nyomást. Ha beindult a nedvesedés, enyhén be lehet hatolni az ujjakkal, de az oda-vissza mozgás tilos!

6. Finom mozdulatok két kézzel

Az egyik kéz két ujja széthúzza a nagyajkakat, a másik kéz pedig a csiklót veszi kezelésbe. Sokkal intenzívebb érzéseket ad a kétkezes izgatás, hiszen a férfi minden erogén zónát jobban elér.

7. A G-pont nem maradhat ki

Ha már kezd szárba szökkenni a gyönyör, rá lehet térni a lényegre. A G-pont minden nőnél a vagina első falán található szövetdarab, ami tulajdonképpen a csikló belső része. Bombasztikus orgazmust okoz, ha a férfi tenyérrel felfelé tartott kézzel bedugja egy ujját, és lágyan masszírozni kezdi.

+1: Érdemes a nőre hallgatni!

A legtöbb nő pontosan tudja, milyen kényeztetésre vágyik odalent, hiszen a saját testét alaposan kiismerte önkielégítés közben. Érdemes legalább egyszer megnéznie a férfinak, szólóban hogyan jut a csúcsra a nő. Persze, ha túl szégyellős ehhez, akkor is mutatni fogja, mi a legjobb – ha máshogy nem, megragadja a férfi kezét, és arra a területre vezeti az ujjait, ahol gyönyörre vágyik…

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?