ÉLETMÓDI

Elárulták a férfiak: Valójában erre vágynak egy párkapcsolatban

A nők sokkal megértőbbek, mint a pasik, legalábbis mindenki így tudja. Mégis vannak dolgok, amikkel őrületbe kergetik a párjukat. Egy online fórumon el is árulták a férfiak, mivel idegeli ki őket a csajuk...
  • Szerző:

A férfiak többsége nem a szavak embere; míg egy nő simán kimondja, hogy mi bántja, addig a párja sokszor egy szót se szól, vagy csak hosszú őrlődés után böki ki a lényeget. Nem csoda, hogy sokszor a nők azt se tudják, hogy sikerült megbántaniuk a férfit, akit szeretnek. Egy fickó egy online fórumon megkérdezte a férfitársait, mi az, amivel az őrületbe kergeti őket a párjuk – és csak úgy özönlöttek a válaszok…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

pixabay

„Heti háromszor szeretkeztünk a volt feleségemmel, aztán beteg lettem: merevedési zavar volt az egyik tünet. Orvoshoz jártam, kaptam gyógyszereket, lassan javult a helyzet. Az asszony pedig mérges volt rám, azt mondta, így semmi értelme a kapcsolatunknak; hiába mondtam neki, hogy más szexmódszerek is vannak. Ezt soha nem bocsátom meg neki.”

„Eddig soha, egyetlen csajom se hitte el, hogy nem azért vagyok csendben, mert haragszom rá, hanem csak úgy szimplán fáradt vagyok, és a világon semmire nem gondolok. Valahogy a nők el nem tudják képzelni, hogy az embernek nem teker az agya egyfolytában, és beszélni sem akar mindig.”

„Hiába mondom a feleségemnek, hogy ha akar valamit, vagy baja van, kerek perec mondja meg. A férfi nem érti a célozgatásokat és a duzzogást, képtelen vagyok megfejteni, mit szeretne.”

„Ha azt mondom, hogy semmi, az szó szerint semmit jelent. Mindig kérdi, mi a baj, én meg ezt a szót válaszolom. És megsértődik, hogy jó, akkor ne mondjam, ha nem akarom, ha már ennyire se szeretem őt, és így tovább. Hülyét kapok ettől.”

„Én azt vettem észre, hogy ritka az a nő, aki kimutatja, ha vágyik rám. Szinte soha nem kezdeményeznek szexet. Pedig de jó lenne, ha többször megtennék! A férfiaknak is szüksége van erre.”

„Jön-megy a lakásban, és közben beszél. Na most, ha a másik szobában van, akkor már nem hallom, amit mond. Aztán lecsesz, mert nem figyelek. Ha követem, akkor az idegesíti. Nem érti, hogy nincs szuperhallásom.”

„Mindig megkér, hogy mondjam el az érzéseimet valamiről vagy valakiről. És sokszor nem tetszik neki, amit hall. Mit tudom én, múltkor megkérdezte, mit gondolok egy barátnőjéről. Mondtam, hogy felszínes. Olyankor csenddel büntet. Akkor miért kérdez?”

„Én azt nem értem, miért kombinálnak a nők. Mármint arról, hogy mit miért csinálok, csináltam. Kitalál valami sztorit, és azt hiszi, az úgy van. Pedig sokkal egyszerűbb lenne, ha megkérdezne.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?