Létrehozva: 2021.07.04.

Egekbe korbácsolja a nő gyönyörét ez az IQ-val is összefüggő, zseniális trükk

Nem hasonlítható semmihez az élmény, amit az elmélyült orgazmus nyújt. Ha valaki ráérez a rafinált technika titkára, nagyságrendekkel javulhat a szexuális élete...

Az önkielégítés magasiskolája az elmélyült orgazmus gyakorlása, és egy felmérés szerint a járvány óta egyre több hölgy tanulta meg ezt a bombasztikus trükköt. Bár az első alkalmakkor szólóban kell gyakorolni, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne a partnerrel is bevetni. Sőt, az elmélyült orgazmus a férfiak számára se elérhetetlen élmény, csak némi gyakorlást igényel.

Fotó: pixabay.com

A tudatos jelenlét nem ismeretlen azok számára, akik sokat stresszelnek: a mindfulness technikák lényege, hogy az ember képes legyen a jelenre koncentrálni, például minden mozdulatára figyelni, amikor egy teljesen hétköznapi tevékenységet végez. Ez lehet mosogatás, takarítás, főzés, a lényeg, hogy ezzel a technikával elsimul a feszültség. Van, aki mellette meditációval is segíti lenyugodni az elméjét; egy kutatás szerint ez nem csupán jobb alváminőséghez és egészségesebb emésztéshez vezet, de hosszú távon az IQ-t is növelheti. De miért ne lehetne ezt a szexben is használni?

A legtöbbször az okozza a hölgyeknél az orgazmus hiányát, hogy fejben nem ott vannak, ahol a légyott tart, vagyis ahelyett, hogy élveznék az érintéseket, a kényeztetést, azon gondolkodnak, milyen lesz, ha végre eljön a csúcs. Így pedig sokszor elmarad a gyönyör.

Ha ez gyakran előfordul, javasolja egy szexszakértő, érdemes egyedül, önkielégítés közben gyakorolni a tudatos jelenlétet. Itt a cél soha nem az orgazmus, hanem az érintések élvezete, a test titokzatos pontjainak a felfedezése. Legtöbbször persze, teszi hozzá a szakértő, pont emiatt jön el a gyönyör, és ez a fajta orgazmus sokkal mélyebb, mint az, amit gyorsan le akar tudni az ember.

Maga a technika nem bonyolult, először is szükség van egy nyugodt helyre, ahol semmi és senki nem zavarja meg az elmélyülést. Nem árt némi romantikus hangulat, illatok és puha ágynemű, mielőtt a nő elkezdi felfedezni a saját testét. A szakértő azt javasolja, hogy ilyenkor semmiféle pornó ne menjen a háttérben, hiszen a cél az, hogy a nő rájöjjön, hol esik a legjobban az érintés, mi váltja ki a legerősebb reakciót.

A kulcs a türelem: aki még soha nem érintette így saját magát, hosszú idő alatt fedezi fel, hol vannak az erogén zónái. Minden egyes érintésnél tudatosan figyelni kell, milyen érzést vált ki: van, aki a keblek simogatásától érez kéjes bizsergést, mások a combok, nyak, áll cirógatásától. A lényeg, vagyis az intimtájék a forró játék legvégén következik. Van, aki már az első alkalommal átéli a mély orgazmust, de annak sem kell elkeseredni, akinek elsőre elmarad: néhány gyakorlás után biztos a siker.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elítélték a mozdonyvezetőt, aki kisiklatta a vonatot Tatabányánál

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

vg.hu

Csengeri óriásbörtön: zajlik a toborzás, kiderült, mennyiért keresnek dolgozókat

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

hirtv.hu

Támogatják az uniós vezetők a katonai segítséget Ukrajnának, de figyelembe veszik a tagállami érdekeket + videó

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!