ÉLETMÓDI

Eszelős férfivágy: Végre nem tilos szex közben a zokni

Kiderült, hogy egyáltalán nem ciki, ha a nőn fent marad a zokni szex közben, sőt: vannak férfiak, akik kifejezetten erre utaznak. Elárulták az is, hogy miért szexi ez az apró ruhadarab...
címkék:
  • Szerző: jd

Kutatások bizonyítják, hogy sokkal jobb a szex, ha a nők magukon hagyják a zoknit aktus közben – ugyanis ha nem fázik a lábuk, sokkal jobb a vérkeringésük, és hamarabb jutnak a csúcsra. Olyannyira, hogy a Groningeni Egyetem kutatásában résztvevő nők 80 százalékának volt orgazmusa a kísérlet során, míg a mezítlábasoknál csak 50 százalék volt ez az arány. Mielőtt a csalódott férfiember azt hinné, hogy a kinyúlt, vastag pamutzokni kiábrándító, gondoljon a csipkés, szexi darabokra, és mindjárt máshogy fest a kép. Zoknirajongó férfiak összeszedtek hét érvet, miért jó, ha a nő nem veszi le ezt a ruhadarabot.

1. Érzékibb a felvezetés

Lábimádó férfiak kifejezetten imádják, ha a nők harisnyazokniban töltik a légyottot - hiszen már az előjátéknál is izgató a látvány...

2. A visszafogott pamutzokni is lehet izgalmas

Ha a nő nincs teljesen levetkőzve, sokkal izgatóbb az érintés, látvány, mintha minden látható lenne a férfi számára. Nem véletlen, hogy sokan szeretik, ha a nő legalább a zoknit a lábán hagyja.

3. Extra izgató a magas sarkú cipő

Egyébként is imádják a férfiak, ha a nő extra magas sarkú cipőt vesz fel, hiszen eszméletlen szexi így a láb; de ha szex közben is magán hagyja, az egyenesen főnyeremény.

4. A kacér térdzokni forróbb szexhez vezet

Sokszor az egyszerűbb, otromba zoknikat is imádják a pasik, főleg, ha a nőn nincs más ruhadarab. Azért, mert így sokkal otthonosabb érzés az együttlét.

5. Mindent visz a combfix

Még azok a férfiak is odáig vannak érte, akik egyébként nem kimondottan lábimádók; egy szexi magas sarkúval pedig eszményi lesz az éjszaka.

6. Nem baj, ha fennmarad a harisnyakötő

Még ma is az erotika szimbólumának számít, nagyon ritkán találkozik vele a férfiember - így nem csoda, ha sokszor kérik, hogy maradjon a nőn a végéig.

7. A legjobb levenni azt a zoknit

Nem csak a lábimádók szeretik kicsomagolni a nőt a ruháiból: eszméletlen érzéki, ahogy lassan, egyesével megszabadítják őket a ruhától, melltartótól, és így a zoknitól is.

címkék:
És ezeket olvastad már?