ÉLETMÓDI

Eszméletlen pajzán szextitkok derültek ki a régmúltból

Meghökkentő szokásokat mutatunk.
címkék:
  • Szerző: THE_D

Bár a szexről csak az utóbbi évtizedekben, sőt inkább években kezdtünk el szabadabban és kevesebb gátlással, nyíltan beszélni, azért ez távolról sem jelenti azt, hogy ne élvezték volna annak örömeit a régmúltban is. Sőt meglepő, de olyan trükköket vetettek be őseink, melyeket korunk vívmányának tekintünk, pedig már sok-sok emberöltővel ezelőtt is megoldást találtak rá...

A 18. században az orosz Katalin cárnő külön személyzetet tartott fenn arra a célra, hogy lábujjait nyalogassák, mert ez volt, ami igazán beindította az uralkodónőt.

A történelem első péniszgyűrűje Kínából származik, és nem fogod elhinni, miből készítették: kecskék szemhéjából és szempillájából!

Azt hinnéd, hogy a vibrátor mai találmány? Tévedés! Az első darab, melyre a régészek bukkantak, már nagyjából 28 ezer éves, és kőből készítették.

A pornó megjelenése is sokkal régebbre nyúlik vissza, mint azt elképzeltük. Gyakorlatilag amint megjelentek az első kamerák, máris megörökítették nem csupán a meztelenséget, de szexuális együttléteket is.

A viktoriánus korban az orvosok rengeteg nőt azzal a tanáccsal láttak el, hogy maszturbáljon rendszeresen. Úgy vélték, hogy a nők hisztérikus vagy ingerült viselkedése kiválóan gyógyítható ezzel a módszerrel.

A 18. századi londoni életben nem pusztán igazi népszerűségnek örvendtek a kurtizánok, de külön könyv készült a férfiak számára róluk. Amolyan útikalauz. Szerepelt benne az elérhető szexmunkások ára, kora, használt technikája, sőt még kritikák is, melyeket a nők kaptak ügyfeleiktől.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?