Létrehozva: 2016.10.31.

Ettől lesz igazán kéjes a nőd: Így izgasd a csiklót gyönyörért

Ezúttal igen konkrét, naturális tanácsokkal látunk el, hogyan érintsd meg szíved választottját a lába között. Jaj, nem kell megköszönni, inkább próbáld ki még ma!

1. Kedvesen és nedvesen

Kezdésnek egy aranyszabály: soha ne izgasd a nőt úgy, hogy zéró nedvesség van a háza táján. Ha magától az előjátéktól nem sikerült benedvesednie, akkor vagy nyelvvel kezdd a játékot, vagy nyálazd be az ujjaid, mielőtt nekifogsz. Nedvesség nélkül az izgatás nemhogy hatástalan, de akár még fájdalmas is lehet, szóval nagyon figyelj erre.

2. Hagyd fent a bugyit

Egy darabig vagy jó darabig. Ez azért is jó, mert sokszor az azonnali nekimenés a nemi szervnek túl sok: a rendes felizgulás előtt még túlérzékenyek a klitoriális részek. Ezért simogasd a bugyin keresztül, egy-egy ujjal lopakodj be, majd gyere ki, húzd oldalra a fehérneműt a vaginánál és vissza. A gyakorlati hatás mellett pszichológiai izgalomfaktora is van: mintha egy nyilvános helyen csinálnátok, ahol nem lehet levenni a fehérneműt – ez pedig a legtöbb nőnek határozottan szexi gondolat.

3. Nagyajkaktól befelé

Reméljük, vágod fejből a nemi szervek részeit, de ha nem, akkor mondjuk, hogy a nagyajak a külső két ajak, míg a beljebb lévőket kisajkaknak nevezzük. Kezdd az izgatást úgy, hogy le-fel simogató mozdulatokkal kényezteted a külső ajkakat, majd lassan széttárva haladj a kisajkak felé. Ajánljuk, hogy fogd a mutató és a gyűrűsujjad közé a nagyajkakat, így a középső ujjadat finoman betolhatod a hüvelybe, ha érzed, hogy kellően benedvesedett a partnered.

4. Csikló: fityma és makk

Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de igaz: a nőknek is van fitymája és makkja, így hívják ugyanis a klitorisz két részét (a csiklót és a kis bőrt a csikló fölött). A bőrrészt (és nem alatta) körkörös, felfelé ívelő mozdulatokkal kezdd el izgatni, így egyrészt befolyásolod  a vérkeringést, másrészt nagyon beindíthatod azzal, hogy nem érsz még konkrétan a csiklóhoz, csak körülötte játszol.

5. Az a bizonyos G-pont

A G-pont a legtöbb szakértő szerint a hüvelyi fal elülső, has felőli oldalán van körülbelül középen. Tenyérrel felfelé kezdd el ujjal izgatni a belső falat, először gyengédebben, majd miután érzed, hogy benedvesedett, erősebb és mélyebb mozdulatokkal folytasd. Ha már nagyon benedvesedett, akkor ne félj két ujjat betenni – a legtöbb nő nagyon szereti, ha kitöltik belül.

6. A méhnyak felé

Ha a barátnőd szereti a mély behatolást, akkor nem kérdés, hogy élvezni fogja, ha az ujjaiddal kényezteted. Lassan, egyre mélyebbre, majd teljesen az ujja(i)d tövéig juss fel a hüvelyben, egészen a méhnyakig, ami egy nagyon érzékeny és kéjes hely a nőkben. Amint bent vagy, finoman masszírozd belülről a falat állandó kis nyomásokkal, és figyelj, hogyan reagál rá: az elégedett nyögés természetesen folytatást jelent, elhúzódás vagy felszisszenés esetén viszont gyere kijjebb.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

Fejlemény: pár hónapon belül kitoloncolhatják Harry herceget Amerikából

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

hirtv.hu

Itt vannak a bizonyítékai annak, hogy milyen agresszívek az illegális migránsok + képgaléria

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

travelo.hu

Videó: Ezek a legszebb, kevésbé ismert horvát vízesések, amiket látnod kell!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól