Létrehozva: 2018.10.12.

Ez történt, amikor a férfi életében először kiejtette a száján: szeretlek

A nõk örökre emlékeznek arra a pillanatra, amikor a férfi megteszi a vallomást. Csakhogy sokszor nem jól fogadják, és olyan is van, hogy a férfi rosszul idõzít. Rendkívül kínos történetek következnek!

Kényes téma, hogy mikor mondja ki a férfi egy párkapcsolatban a bűvös szót; általában a nők hiába érzik a késztetést, nem kezdeményeznek, megvárják, míg párjuk szedi össze a bátorságát. Nem csoda, hogy sok férfi komolyan rákészül a nagy eseményre. Így különösen kínos, ha valami nem a tervek szerint alakul. Egy internetes fórumon férfiak vallottak rosszul sikeredett szerelmi vallomásokról.

Romantikus vacsorával vártam a barátnőmet, a kedvencét főztem. Gyertyákat is gyújtottam, rózsaszirmokat szórtam az asztalra, szóval minden adott volt a hangulathoz. Amikor már megettük a főfogást, végre kimondtam: szeretlek. Erre abbahagyta a rágást, és annyit mondott: köszönöm.”

„Talán rosszkor mondtam ki, meg is döbbent a párom: egy oltári házibuliban voltunk, ahol volt pezsgőfürdő. Kettesben maradtunk, anyaszült meztelenül a forró vízben, tökrészegek voltunk mind a ketten, és akkor csúszott ki a számon. De ő csak arra tudott koncentrálni, hogy valahogy kimásszon a kádból. Azért hozzám jött később feleségül, de nem így képzelte a dolgot. Szó ami szó, én sem.”

„Minden férfitársamnak üzenem: soha ne szex közben mondjátok ki először. Orgazmus után mondtam a páromnak, és hirtelen teljesen lefagyott, majd természetesen nem azt válaszolta, hogy ő is szeret, hanem azt, hogy "oké."Olyan hideg volt a hangsúlya, hogy beleborzongtam.”

„Középiskolásként a barátnőmmel távkapcsolatban voltunk; két órányi útra laktunk egymástól. Hat hónap után  meglátogattam, váratlanul, hogy meglepetés legyen. Éppen buliba készült, az exével; láttam is őket csókolózni, mielőtt kiléptek az ajtón. Pár szót váltottunk azért négyszemközt, és akkor mondtam neki, hogy szeretem. Szánalmas voltam, tudom, de még csak kölyök voltam.”

„Pár randink volt még csak a csajjal, és elmentünk egy fesztiválra. A kocsimban smároltunk, amikor azt mondtam, szeretem. Nem hitte el nekem.”

„Összeköltöztünk a barátnőmmel, mindenhol dobozok voltak és felfordulás. A csajt teljesen kiborította az egész, mindenen aggódott, és amikor sírva fakadt, hogy késnek a költöztetők, átöleltem, és mondtam neki, hogy szeretem. Teljesen feldühítettem, azt mondta, nem veszem komolyan őt, és iszonyatosan lehordott mindennek. Nem sokkal később szakítottunk.

„Nem örült, hogy felébresztettem az éjszaka közepén, de nem tudtam tovább várni, el kellett mondanom, hogy szeretem. Félálomban volt, pár pillanat kellett, míg felfogta, mit mondtam. Aztán azt mondta, ráért volna reggelig.”

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egészen elképesztő: kiderült, ki miatt nincs béke

origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

mandiner.hu

Meteorológusok: nem biztos, hogy természetes okból zúdult özönvíz Dubajra

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

hirtv.hu

Horvátországban a hivatalos részeredmények szerint a jobboldali kormányzó párt nyert

origo.hu

Brutálisan összeverték Miley Cyrust

mindmegette.hu

Közel 100 új dolgozóra van szüksége a magyar Aldinak: ekkora fizetést ígérnek az újaknak

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Nagyon kemény..." - Tóth Andi hasonmása tarol a neten - Videó

ripost.hu

Sokan lemondanak róla, Hosszú Katinka így juthat ki az olimpiára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!