ÉLETMÓDI

Ezektől az apró mozdulatoktól teljesedik ki a női gyönyör

Vannak olyan titokzatos mozdulatok, amiktől fellobban a hölgyek vágya, és forróbb lesz a kéj. Pikáns listát készítettek szexszakértők arról, hogy milyen érzéki apróságok juttatják csúcsra a nőket...
címkék:
  • Szerző:

A női gyönyör kulcsa a hosszú előjáték, a megfelelő szexpóz és a türelem, ezt minden férfi tudja. Ám azzal kevesen vannak tisztában, hogy a hölgyek számára sokszor egyetlen érzéki érintés indítja be az orgazmust, amitől hihetetlen forró lesz a légyott. Szexterapeuták összegyűjtötték azokat a trükköket, amikről a nők vallottak; hihetetlen, milyen apróságoktól robban be a női gyönyör...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Egy forró fürdő szex előtt hihetetlen vágyfokozó, hiszen a meleg víz felpörgeti a vérkeringést, így a női intim tájék is vérbő, ezáltal érzékeny lesz.

Sok nőt eszméletlenül beindít, ha a háttérben megy egy pornófilm; a hangok, az érzéki nyögések fokozzák a vágyat.

A legtöbb nő vágyát percek alatt felébreszti, ha a férfi mindössze néhány ujjbeggyel ér hozzájuk. Imádják az érzést, ahogy a kedvesük megérinti a nyakukat, vállukat, majd a kezek levándorolnak a keblek, mellbimbók felé, és végül a női szentélyre.

Forró lesz az előjáték, ha nem kerül le azonnal a fehérnemű; a nők vágyát a végletekig fokozza, ha bugyin keresztül kényezteti őket a férfi.

A csókolózás sokszor a szeretkezés előszobája; ha közben a férfi a nő hátát simogatja, majd megragadja a fenekét, és közelebb húzza magához, attól minden nő eszméletlenül bepörög.

A csókokat a nők az egész testükön imádják; eszüket veszítik, ha a férfi az egész testet, főleg a nyakat, vállakat, az érzékeny hasat kényezteti, mielőtt a lényegre térne.

Gyönyörteli lesz az orális szex, ha a férfi néha körkörös mozdulatokat tesz odalent a nyelvével; így ugyanis nagyon fel tudja csigázni a vágyat.

Sokkal nagyobbat robban a női gyönyör, ha a férfi a csúcs előtt visszavesz a tempóból, majd újra elkezdi a kényeztetést.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?