ÉLETMÓDI

Ezt tedd, hogy ne csaljon meg a párod

Szeretnéd, ha a kapcsolatod valóban egy életre szólna? Hidd el, nem is olyan nehéz megtartani a szerelmedet. Ha ezt a négy trükköt megfogadod, mindig hû marad hozzád...
  • Szerző: A

Ha a férfi egy kapcsolatból kikacsingat, az amiatt van, mert a partnere nem érti meg őt. Úgy érzi, hogy nem kap tőle elég szeretetet és szenvedélyt. Ez nem azt jelenti, hogy naponta ötször a nyakába kellene ugranod, de szakértők szerint van néhány tipp, ami megakadályozhatja, hogy a mindennapok unalmába fulladjon a kapcsolatod. Sose feledd: a hűtlenség fejben kezdődik.

1. Beszélj nyíltan és őszintén vele

Minden kapcsolat őszinteségen és megértésen alapul.

Rögtön  beszélj vele,  ha észreveszed, hogy a párod tartózkodóbb vagy valami bántja. Erősítsd meg benne, hogy minden problémájával fordulhat hozzád. Így elkerülöd, hogy a hátad mögött, valaki másnál keressen megértést.

2. Flörtölj vele

Ha egy kapcsolat rutinossá válik és elmúlik belőle a szenvedély, gyakran előfordul, hogy a férfi már nem érzi magát  vonzónak és megerősítést valahol máshol keres. Ha még mindig szerelmes vagy a barátodba,  akkor meg kell neki mutatnod!

Írj neki szerelmes cetliket, lepd meg egy találkával! Érzékelni fogja, hogy te még mindig a legfantasztikusabb férfinak tartod a világon.  Ez minden, amire szüksége van.

3. Töltsetek minőségi időt egymással

Töltsetek egymással úgy időt, hogy valami különleges történjen veletek. Menjetek színházba vagy moziba, próbáljatok ki egy új bárt a városban vagy piknikezzetek együtt csak ti ketten.

Ha ezeket a dolgokat megfogadjátok, biztos, hogy a kapcsolat egy idő után sem válik unalmassá.

4. Vigyetek változatosságot a szerelmi életetekbe

Ha ez a szexuális kommunikáció nincs meg köztetek, akaratlanul is eltávolodtok egymástól.

Tervezzetek spontán kirándulást vagy utazzatok el hétvégére, hogy ismét érezzétek a régi izgalmat. Szakértők szerint fontos nyíltan beszélni a vágyaitokról és a fantáziáitokról is, mert a másik csak így tudja minden kívánságotokat teljesíteni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?