ÉLETMÓDI

Ettől bizonytalanodik el a férfiak 87 százaléka, ha egy szexi nővel komolyra fordulnak a dolgok

Azt hitted, a férfiak mindig magabiztosak? Tévedsz! A kutatások szerint 87 százalékuk azonnal szorongani kezd, ha egy igazán vonzó nővel kerül komoly kapcsolatba. De vajon miért aggódnak?

A férfiak többsége igyekszik magabiztosnak mutatni magát – legalábbis a külvilág felé. Pedig ők is tudnak bizonytalanok lenni, a nők sokszor nem is sejtik, mennyi félelem van bennük. Most lerántjuk a leplet a férfiak aggodalmairól! Megmutatjuk, mitől szorul össze a gyomruk, ha komoly kapcsolat van kialakulóban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Férfiak 01

A férfiak sem mindig olyan magabiztosak, mint amilyeneknek látszani szeretnének
Fotó: Pixabay.com

Boldoggá tudják-e tenni a szerelmüket?

Ez nem csak a szexuális kielégülésre vonatkozik, hanem az élet minden területére. Vajon képes lesz jó férjként, jó partnerként – és persze jó szeretőként teljesíteni a mindennapokban? Boldog lesz-e mellette a szerelme, vagy hamar elhagyja, mert nem érzi jól magát a kapcsolatban?

A férfiak is aggódnak a külsejük miatt

Régen nem érvényes már az a tétel, amely szerint a férfi külseje nem számít. Dehogynem! Egyre több férfi figyel oda a hajára, az öltözékére, a parfümjére – és persze aggódik amiatt, hogy mindez nem tökéletes. Az is okozhat álmatlan éjszakákat számukra, hogy elég izmosak-e. Nyugodtan elhihetjük, hogy a férfiak többsége ugyanolyan hiú, mint a nők.

Férfiak 02

Nem csak a fiatal férfiakra jellemző az elbizonytalanodás
Fotó: Pixabay.com

Eleget keresnek?

A férfiak jó része egyenlőségjelet tesz a férfiasság és a jó fizetés közé. Nem mellékes számukra, hogy el tudják-e tartani a családjukat. De az sem könnyű döntés, ha arról kell határozni, otthagyják-e a biztos állásukat egy jobban jövedelmező másikért.

De vajon milyen is az igazi férfi?

Ma már nincsenek a férfiasságnak olyan jól behatárolható kritétiumai, mint korábban. Épp ezért sok férfinak okoz bizonytalanságot, hogy elég férfias-e. Nem kellene viccesebbnek, vagy épp titokzatosabbnak lennie? Nem kellene máshogy viselkednie, hogy férfiasabbnak tűnjön?

A férfiak rémálma: mi van, ha nem lesznek képesek uralni a helyzetet?

A férfiak többsége abban a hitben él, hogy képesnek kell lennie uralni a mindennapi helyzeteket. Úgy érzik, hogy mindig nekik kell a kormánynál ülni – és nem csak az autóban. De mi van, ha a partnerük vagy a család egyszer csak önállóskodni kezd, és elvész a vezető szerepük? Ugyanakkor viszont azt sem tartják ideálisnak, ha valóban minden döntés az ő nyakukba szakad.

Vajon mit gondol róluk valójában a nagybetűs Nő?

Ahogy a nők többsége aggodalmasan méricskéli a randin elhangzott szavak lehetséges valódi jelentését, úgy a férfiak többsége számára sem közömbös, mit gondol róluk a partnerük – legalábbis akkor, ha már valóban kezdenek komolyra fordulni a dolgok. Ráadásul, a közhiedelemmel ellentétben a többségük nem szeretne hosszú távon egyedül maradni.

Férfiak 03

Igenis érdekli őket, mit gondol róluk az anyós
Fotó: Pixbay.com

A férfiak nagy kérdése: mit gondol róluk a kedvesük családja?

A férfiak számára is fontos a népszerűség – az pedig különösen nem mindegy, hogyan vélekedik róluk a leendő anyós, após és a sógorok és sógornők. Elvégre, ha tényleg komoly az ügy, be kell illeszkedniük abba a családba! A legtöbb férfi nem szeretne az anyósviccekben megfogalmazott családmodellben élni, inkább jó viszonyra törekszik a párja családjával.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?