Létrehozva: 2020.09.10.

Folyamatosan mérgezte az életem, ezért elhagytam: 5 őszinte női vallomás

Van, hogy annyira rosszul sikerül a párválasztás, hogy a nő lassan árnyéka lesz önmagának, és nem érti, mi romlott el. Vannak ugyanis férfiak, akik szisztematikusan mérgezik a párjuk életét, és lassan lerombolják az önbizalmukat. Húsba vágóan fájdalmas beszámolók következnek!

A bántalmazó kapcsolat látható jeleivel mindenki tisztában van; de sokszor még azok a nők is mérgező férfi hálójába kerülhetnek, akik halál biztosan tudják, hogy soha nem járnának bántalmazóval. Ugyanis a szóbeli bántalmazás lassan, alattomosan öli meg a nő lelkét, és hiába nem csattan el egy pofon se, évekig tart, mire a szakítás után újra magára talál az áldozat. Egy névtelen internetes fórumon nők osztották meg a történeteiket.

Fotó: 123rf

1. A macskával kezdte

„A neten ismerkedtünk meg, és rengeteg közös hobbink volt. Két év után lettem a menyasszonya, és minden rendben is volt – egészen addig, amíg bántani nem kezdte a cicáimat. Kiabált velük, kegyetlenül megverte őket, engem is fenyegetett. Nem mertem nyíltan megmondani, hogy szakítok; amikor elutazott, fogtam a macskáimat, és hazaköltöztem anyámékhoz. Évekig zaklatott még.”

2. A világ pénze nem volt elég

„Áldom az eszem, hogy soha nem költöztem össze vele, pedig nagyon fűzött, hogy tegyük meg. Egy évet jártam vele, és egy darabig jó is volt minden, de hamar kiderült, hogy nem csak neki nincs munkája, de a családja is rettentően csóró. Először a saját részére kéregetett pénzt tőlem; ha nem adtam, megalázott a barátaink előtt, vagy az utcán, és elérte, hogy utolsó szemétnek érezzem magam, ha nem adok. Aztán az anyja, apja számára is. Szívtelen, kegyetlen cédának nevezett, ha tiltakoztam. Szerencsére megcsalt, így volt ürügy, hogy otthagyjam, és soha többet ne akarjak szóba állni vele.”

3. Mindenről tudni akart

„Randizni kezdtem egy aranyos sráccal, akinél kedvesebbet még csak nem is láttam. Fél évet jártunk, amikor furcsa dolgai kezdtek lenni. Féltékenykedett, ha nélküle mentem valahova, követett, mindenáron tudni akarta, lányokkal vagy fiúkkal találkozom-e. GPS-en követte a telefonomon, hova megyek. Miután szakítottam vele, hónapokig hosszú e-mailekkel bombázott, és vádaskodott, hogy bántalmaztam őt.”

4. Semmi nem volt elég jó

„Eleinte azt hittem, megtaláltam az igazit: mindenben passzoltunk, végtelenül udvarias és lovagias volt. Néhány hónap után aztán elkezdett kóstolgatni. Először a hajam nem tetszett neki, kérte, vágassam le. Aztán eljutottunk odáig, hogy minden rossz volt, amit csináltam: a barátaim hülyék, az állásom vacak, hirtelen kövér lettem számára, és minden mozdulatomba belekötött.”

5. Házi tündért akart

„Megmondtam neki, még az elején, hogy nem vagyok az a háztartásbeli-típus: szeretem a munkámat, imádok utazgatni, a házimunkát meg akkor csinálom meg, ha jut rá időm. Szerintem ezt érdemes az elején tisztázni. Ehhez képest, amikor összeköltöztünk, mindenért letolt, például hogy miért nincs azonnal elmosogatva, szerinte soha nem volt elég rend. Ja, és pedzegetni kezdte, hogy ne találkozzak a barátaimmal, és hagyjam ott a munkahelyem, mert szerinte a nő a férfi hátországa, és igenis az az élet rendje, hogy itthon maradjak. Szakítottam vele.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország a front több pontján előretört, Ukrajna katonai toborzást indított

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

ripost.hu

Utolsó óráit családjával töltötte, elhunyt a legendás zenész

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

mindmegette.hu

Íme a tavasz legfinomabb étele: egyszerű és olcsó alapanyagokból készül a zöldséges lasagne

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól