Létrehozva: 2021.03.07.

Forró érintések: A női öngyönyör 9 érzéki titka

A férfiak fantáziáját nagyon izgatja, mi történik, amikor a nő egyedül van a hálószobában. Most lehetőségük van bepillantani: ugyanis egy nő megosztotta a nagyközönséggel a titkait...

A női öngyönyör az orgazmus kulcsa; még szakértők szerint is sokkal többször jutnak a csúcsra azok, akik rendszeresen kényeztetik magukat. Mégis sok nőnek fogalma sincsen, hogyan kezdjen bele, hiszen akárcsak a női orgazmus, a maszturbálás is bonyolult, összetett folyamat. Hiszen a szebbik nem tagjai számára az erotika fejben kezdődik el, ráadásul lassan bontakozik ki. Egy névtelenségbe burkolózó nő egy blogon osztotta meg a gondolatait a maszturbációról; és hozzátette, hogy ha egy nő megismeri a saját teste minden rezdülését, később sokkal jobban fogja élvezni a szexet. Azt is megíúgta, hogy ő maga is a rendszeres önkényeztetésnek köszönheti, hogy kielégítőbb lett a szexuális élete. Úgy döntött, rábeszéli nőtársait, hogy bátran kényeztessék magukat; ezért leírta, mi az a tíz ok, amiért megéri.

Fotó: pixabay.com

1. Hamarabb lobban lángra a szenvedély

Azok a nők, akik rendszeresen átadják magukat a gyönyörnek, sokkal hamarabb beindulnak egy férfi társaságában is. A titokzatos nő azt javasolja hölgytársainak, hogy ha idegen tőlük, hogy a saját testüket érintsék, először kezdjék egy illatos, meleg fürdővel. Élvezzék a kádban, ahogy a víz simogatja a bőrüket, lazuljanak el az illóolajoktól és a hangoktól, és a kezeik lassan kezdjék felfedezni a nyakat, a kebleket, a hasat…

2. Mély és kielégítő lesz alvás

Az öngyönyör során rengeteg boldogsághormon szabadul fel, így azok a nők, akik elalvás előtt rendszeresen a csúcsra juttatják magukat, sokkal mélyebben és pihentetőbben alszanak.

3. Felpörgeti az immunrendszert az öngyönyör

Egy német kutatás szerint azok a nők, akik rendszeresen átadják magukat a gyönyöröknek, sokkal nagyobb eséllyel küzdik le a betegségeket. A felmérés során megmérték a T-sejtek szintjét orgazmus után 5 és 45 perccel, és kiderült, hogy az immunrendszer aktívabb a kielégülés után, mint előtte volt.

4. Élvezet ingyen és bérmentve

Különösen most, a lezárások alatt nehéz ismerkedni, hiszen egy randit szinte lehetetlen összehozni; és akkor hol van még az ember lánya a szextől! Ezért a titokzatos blogger arra biztatja a nőket, hogy igenis elégítsék ki magukat rendszeresen, mert erotika nélkül nem lehet élni. Az öngyönyör mindig elérhető, és ráadásul teljesen ingyen van.

5. Kiszámítható és könnyed orgazmusok

Nem csupán a férfiak, a nők is küzdenek azzal, hogy túl korán jutnak a csúcsra, sokan pedig épp ellenkezőleg, túl későn. Aki rendszeresen kényezteti magát, kiismeri a teste reakcióit, jelzéseit, hogy mikor közeledik a csúcs felé, így tervezhetőbb a páros gyönyör is.

6. Bátorságot ad a nőnek az ágyban

Maszturbáláskor érdemes kísérletezni, mondja a blogger, például új pózokkal, erogén zónák felfedezésével, új szexjátékszerekkel. Az eredmény pedig fantasztikus: a gyakorlott nő sokkal magabiztosabban tudja irányítani a férfit, mi esik jól, és hogyan…

7. Az öngyönyör a legbiztonságosabb

Sokan képtelenek ellazulni szex közben, mert még akkor is tartanak a teherbe eséstől, ha védekeznek. A maszturbálás viszont teljesen biztonságos, és ha rendszeresen űzi a nő, a félelmek is feloldódnak, és egy férfi mellett is jobban át tudja adni magát az élvezeteknek.

8. Gyakorlat teszi az orgazmuskészséget

Minél többször kényezteti magát egy nő, annál jobban megismeri a testét, annál magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb lesz. Olyan, mint egy edzésterv; csak itt a cél az orgazmuskészség kimaxolása.

9. Hatalmasat fejlődik az önszeretet

A legtöbb embernek bűntudata van, ha megenged magának egy kis pihenést, lazulást, hiszen valami tennivaló mindig van. Azt, hogy önmagunkról is gondoskodni kell, meg lehet tanulni: és ennek az egyik nagyon jó módja a rendszeres maszturbálás. Hiszen ilyenkor a nő kizárólag magával foglalkozik, nem aggodalmaskodik semmin, és önmagára szánja az időt. Így később az élet más területein is rutinná válik, hogy önmagának kedvezni nem bűn, sőt!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Házasság első látásra szakértői meglepő titkokat árultak el az Origónak a szereplőkről

origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól