Létrehozva: 2017.08.06.

Gyűlölik a nők, amikor a férfiak ezt teszik

Dögös fehérnemûben pózolva mutatta meg a legidegesítõbb férfiszokásokat a szexi mûsorvezetõ. Nem volt szívbajos: lazán kipakolta, mi az, amitõl garantáltan falnak mennek a nõk.

Natasha Pearl Hansen eszméletlenül népszerű komikus Amerikában, és nem mellesleg nagyon dögös külsővel áldotta meg a természet. Nagyszerű humorral állt a bosszantó, vagy sokszor egyenesen undorító pasiszokásokhoz, amik miatt a nők folyton nyaggatják a párjukat, elmondják egyszer, kétszer, sokszor, csak hogy semmi változás ne történjen. A szexi Natasha fehérneműre vetkőzve mutatta meg, milyen látvány egy férfi, aki rá van gyógyulva a videójátékra, vagy a szennyesből öltözködik. Azt mondta, azért nyúlt ehhez az eszközhöz, mert úgy vette észre, hogy a pasiknak csak a vizuális ingerek mennek át, a szavak nem annyira.

1. Kajálás a mellkasról

A tévézés közbeni nasizás a csupasz mellkasról a lustaság professzionális szintje - és a nőket a világból ki lehet kergetni vele. Nem csak a mellkasszőrbe ragadó maradékok, hanem a szétszóródó darabok miatt is. Ráadásul ez az igénytelenségnek olyan szintje, hogy ha elég sokszor csinálod, egy idő után nem annyira lesz már csajod…

 

2. Videojáték maraton

Igen, értik a csajok, hogy muszáj, ne izgulj, nem akar egyből máglyán elégetni, amint meglátja a kezedben a kontrollert. Akkor kezd kicsit ideges lenni, amikor már fél nap eltelt, és mindenre azt mondtad neki, hogy „Igen, szívem.” Dühös pedig jó eséllyel este lesz, amikor ellejt előtted jó párszor a legszexibb fehérneműjében, te meg félrehajolsz, hogy lásd tőle a képernyőt. Szóval ne told egész nap. Vagy ne legyen csajod, mert akkor amúgy minek? Natashának erre egyébként van egy tuti módszere: becsatlakozik a pasi mellé, legyőzi a játékban; és mindehhez persze a csak egy szexi fehérneműt kap magára…

3. Öltözködés a szennyeskupacból

A Natasha által csak szagpróbának nevezett jelenség: amikor a férfi aszerint dönti el, melyik ruhát lehet még egyszer felvenni, hogy végigszagolja a kupacban lévő szennyest. Egyrészt a nőknek sokkal jobb a szaglása, mint a pasiknak, tehát ami neked még „elmegy,” az neki már taszító bűz lesz. Másrészt: ember, ne már! Ha már beleizzadtál egyszer a melegítődbe, nincs az az Univerzum, amiben az mosás nélkül még egyszer szalonképes lenne.

4. Büdös ruha szagtalanítása parfümmel

Az előző továbbfejlesztett verziója. Nem, nem fedi el a testszagot. Csak rontasz a helyzeten: a parfümillattal vegyes izzadtságszagtól mindenki gyomra felfordul körülötted. Ne vegyél ki ruhát a szennyestartóból. És pont.

5. Amikor a pasi belezúg a tükörképébe

Ha nem is csináltad még, biztos láttad már az edzőteremben, ahogy gyakorlat közben nézi magát, olyan tekintettel, mintha a saját képétől merevedése lenne; annyira belefeledkezik a saját csodálatos izmaiba. Ismerős? Na, ezen a nők nagyon jókat tudnak röhögni – és a konditeremben nagyon sok szögből látják az arcát. Szóval, ha csináltál ilyet, többet ne. Kivéve, ha nem akarsz a konditeremben csajozni.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kigyulladt pályával és nagy szenvedésekkel tért vissza az F1 Kínai Nagydíj

origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

borsonline.hu

Testvérviszály lett Vajna Timi nagymamájának kórházi kezeléséből

hirtv.hu

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

ripost.hu

Hajtóvadászat Budapesten: Halálos közlekedési balesetet okozott a gyorsforgalmin, most üldözi a rendőrség

vg.hu

Új korszak kezdődik: péntektől mindenki tudni fogja, megéri-e átjárni tankolni a szomszédos országokba

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Elkezdték gyéríteni a szúnyogokat: itt már biztosan kevesebb a vérszívó!

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!