Létrehozva: 2021.02.27.

Hétlépcsős orgazmus: eszelős gyönyörbe röpíti a nőket az új módszer

A legtöbb nő szimplán beletörődik, hogy képtelen eljutni a csúcsra. Akadnak azonban, akik kipróbálják a hétlépcsős orgazmus módszerét, és azt állítják: kitűnően működik!

A hétlépcsős orgazmus módszerét imádják azok a nők, akik már kipróbálták, és ez nem véletlen! Ugyanis bizonyított tény, hogy a nők nagy része nem tud pusztán az aktus alatt a csúcsra jutni, hiszen a hüvelyi orgazmusra nem mindenki képes. De tényleg bele kellene ebbe törődni? Dania Schiftan szexterapeuta szerint gyakorlással igenis lehetséges megszerezni az orgazmuskészséget. Így fel lehet számolni a mítoszt, miszerint bizonyos nők kizárólag csiklóorgazmusra képesek. Módszerének a titokzatos hétlépcsős orgazmus nevet adta, és lépésről-lépésre elvezeti a nőket a csúcsgyönyörig.

Fotó: pexels.com

1. Gyakorlásból soha nem lehet elég

A szexszakértők nem győzik hangsúlyozni, hogy az önkielégítés nem csupán a szexuális energiák levezetése miatt egészséges, de azért is, mert általa megismeri a testét a nő. Az intim tájék tele van idegvégződésekkel, magyarázza Dania, amik alig várják, hogy simulálják őket érintéssel, simogatással, masszírozással vagy vibrációval. Minél többet gondoskodik ezekről az idegvégződésekről egy nő, annál több kapcsolatot épít ki közöttük és az agy között, magyarul: megtanítja az agyat a gyönyörpontok térképére.

2. Edzésbe kell fogni az intim izmokat

Ha egy nő megtanulja, hogyan kell megfeszítenie a kismedencei izmait, sokkal többet fog érezni szex közben, sőt: a férfi szűkebbnek fogja érezni a hüvelyt, mint akkor, amikor lazák az izmok. Ezt azonban mindenképpen gyakorolni kell, hogy a nő szex közben alkalmazni tudja. A szakértő szerint azonban nem jó, ha túl sokáig feszesek az izmok, a titok nyitja a szorítás-elengedés váltakozása. Így a vérkeringés is felpörög odalent, és sokkal izgatóbb lesz, ahogy a pénisz dolgozik odabent.

3. Félre a vibrátorokkal!

A csiklóizgató csodák és vibrátorok azonnali és garantált gyönyörhöz juttatják a nőket; ám egy valódi pénisz egyáltalán nem rezeg, és ha valaki túl sokat használ szexkütyüket, ingerszegénynek fogja érezni az igazi aktust. Tehát feladja a nőknek a leckét a szakértő: tanuljanak meg először segédeszköz nélkül, szólóban a csúcsra jutni, a kütyük csak azután jöhetnek – és akkor is csak mértékkel.

4. Pornóból a kevesebb több

Igazi kincsesbánya a kielégülésre vágyóknak az online is elérhető több millió felnőtt film; ám ha valaki kizárólag ezeket nézve képes felizgulni, később a valódi életben nem érzi elégnek a partnerét. Ezért a szakértő azt javasolja a nőknek, hogy néha csukják be a szemüket, amikor pornót néznek, és kezdjék a testüket figyelni: hol kezdődik az izgalom, milyen érintésre reagál jól.

5. A hétlépcsős orgazmus egyik titka a mozgás

Nem egészen a sportolásra gondol a szakértő ezzel a lépéssel, hanem a konkrét, aktus közbeni mozgásra. Sokszor ugyanis a nők csak a szex elején aktívak, aztán hagyják, hogy a férfi tegye a dolgát. Ehelyett arra biztatja a szebbik nem tagjait, hogy bátran mozgassák előre-hátra a csípőjüket, körözzenek, néha variáljanak a tempón is és váltogassák a pozíciót is.

6. A saját gyönyör legyen az első

Sokan azt hiszik, ha a saját élvezetükre, a testük jelzéseire figyelnek, akkor önzők az ágyban. Pedig ez nem így van, sőt! Ha egy nő képes a saját gyönyörére figyelni, azzal leveszi a terhet a férfiról, hogy neki kell a nő minden rezdülését figyelnie; és így mindkettőjük jobban el tudja engedni magát. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ne szabadna finoman jelezni a másiknak, mi esik jól…

7. Néha nem is kell szex

A női orgazmus soha nem az adott éjszaka épül fel; fontos, milyen intim a kapcsolat a férfival, és mennyire nagy a bizalom. A szakértő szerint érdemes néha olyan légyottokat is beiktatni, amikor nincs szex, intimitás azonban van: érzéki masszázs, csókolózás, egymás érintése, simogatása. Egy nő számára ez hatalmas muníciót ad a szexhez, és később valósággal robbanni fog a gyönyör.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

mandiner.hu

Baljós árnyak: Finnország kihúzta a gyufát az oroszoknál

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól