Létrehozva: 2017.09.08.

Így lesznek lelkesek a nők, ha a legforróbb szexpózokra vágysz

Ne akarj mindent megérteni és fõleg ne erõszakoskodj. Finom kis trükkökkel teljes mértékben uralhatod a szitut az ágyban. Ami nem csak neked, neki is jó lesz: a szexuális felszabadultság csodát tesz a nõkkel!

A nők sokkal gátlásosabbak, mint hinnéd. Sok férfi csak az ágyban szembesül azzal, hogy a bevállalósnak tűnő, dögös nő megszeppent kiscsajjá változik, és alig ismer valamit a misszionárius pózon és a lovaglón kívül.

Ami nem is feltétlenül baj; tartós kapcsolatra egy férfi sem szeretne sokat próbált szexgurut maga mellé – ám ez még nem jelenti azt, hogy ne taníthatnád meg egy-két trükkre a barátnődet. A határok közös feszegetése és a merész pózok kipróbálása ugyanis nem csak a szexuális életeteket dobja fel, de szorosabbá teszi a köztetek lévő köteléket is.

1. 69

A legnépszerűbb orálpóz, ahol egyszerre kényeztetitek egymást. Mégis, sok hölgy idegenkedik tőle, mondván: iszonyatosan nehéz úgy élvezni a kényeztetést, hogy közben arra koncentrálnak, a pasinak is jó legyen. A szebbik nem képviselői egyébként is hajlamosabbak a megfelelési kényszerre, mint a teremtés koronái- Éppen ezért fokozatosan, apró sikerélményekkel érdemes bátorítani a nőket.
Először úgy próbáljátok ki a pózt, hogy nem egyszerre, hanem felváltva kényeztetitek egymást. Ha fokozatosan csúsztok át a szimultán kényeztetésbe, belejön majd a másik, és idővel ő lesz, aki kezdeményezi ezt a figurát.

2. A fordított lovaglás

A nő a férfi ölében ül, de neki háttal – így sokkal mélyebb a behatolás, és intenzívebb az orgazmus. Arról nem beszélve, hogy eszméletlen látvány az öledben ringó fenék. Ám a nők nagy része nem érzi magát biztonságban ebben a pózban, mert szeretik a szemkontaktust aktus közben. Ennek oka, hogy sokkal kiszolgáltatottabb helyzetnek élik meg a szexet, mint a pasik, és folyamatos megerősítésre van szükségük. Ezért érdemes ezt a pózt akkor kipróbálnotok, amikor már szilárd a kapcsolat, és mindketten felkészültetek az effajta gyönyörre.

3. Anális szex

A legingatagabb talaj, ahova csak nagyon kevés nő merészkedik. Hogy miért? Egyrészt iszonyatosan félnek, hogy fájni fog – ami így is van, ha rosszul csináljátok. Másrészt szokatlan, idegenkednek tőle, a fertőzésveszélytől is tartanak, és van egy olyan elképzelés a fejükben, hogy azért szeretnéd a hátsó bejáratot használni, mert a sima szexben ő már nem elég jó. A megoldás, hogy folyamatosan adj neki visszajelzést, a nők ugyanis eszméletlen önbizalomhiánnyal küzdenek az ágyban. Csak akkor kínáld be az anált, ha úgy látod, maximálisan megbízik benned, és semmi bizonytalanság nincs benne az ágyban. Akkor is fokozatosan csináld, sok síkosítóval, először ujjal, majd ha kitágult, óvatosan, lassan hatolj be. Hidd el, amint rájön, hogy mennyire jó az élmény, megtörik a jég.

Bármilyen új pózt is szeretnél kipróbálni, azt mindig tartsd szem előtt, hogy ha nagyon vonakodik a párod, jobb elengedni az elképzelést egy időre. Ha erőlteted, olyan gátlásokat kelthetsz benne, amivel fokozatosan romlik az esélye, hogy valaha is belemenjen. Lépésről lépésre haladva, a bizalom kiépítésével és türelemmel sokkal többre mész…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő dolog derült ki Deutsch Anita és Kinizsi Ottó házasságáról – videó

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

magyarnemzet.hu

Újra szól a hatlövetű: jó híreket hozott Orbán Viktor + videó

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza