ÉLETMÓDI

Így üldözöd el a pasikat, és észre sem veszed

Nehezen indulnak a kapcsolataid, vagy hamar véget érnek? Mindig ugyanaz történik veled, és a végén egyedül maradsz? Így taszítod el a férfiakat magadtól!
címkék:

Lehet, hogy neked fel sem tűnik, az ismerőseid pedig nem hívják fel rá a figyelmet, de akadhat néhány olyan tulajdonságod vagy szokásod, amiktől a pasik egyenesen menekülnek. Megmutatjuk, mik ezek! Ha felfedezel valamit, ami jellemző rád, akkor változtass, és nem fogják a férfiak felhúzni a nyúlcipőt!

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123 RF

1. Flegma, lekezelő vagy!

Sokszor beszólsz, vagy olyan stílusban közlöd a mondandódat, hogy mindenki aprónak érzi magát körülötted. Addig bizonyítod, hogy neked van igazad, amíg rá nem bólintanak, és nem bírod elviselni, ha nem így van. Mindig az van, amit te akarsz, és soha nem veszed figyelembe a másik javaslatait.

2. Elhiteted magaddal, hogy minden pasi görény!

Sokszor csalódtál, és szeretnéd megvédeni a szíved a fájdalomtól. Viszont ha falat építesz, azon a jó sem jut be. Annyi pofont kaptál, hogy elkönyvelted az összes férfit a Földön idiótának, és lassan elkezdted csepegtetni magadba a gyűlölet mérgező elixírjét.

Induljon mindenki tiszta lappal, ne szennyezzék be az új kapcsolatot a múlt csalódásai!

3. Jelenetet rendezel!

Fotó: 123 RF

Tanuld meg kezelni az érzelmeidet. A férfiak nem szeretik a hisztit. Ha eltolja a harmadik randit, és te jelenetet rendezel a telefonba, nagy valószínűséggel nem eltolja, hanem végleg le is mondja. Minden gondod és érzésedet ki lehet fejezni higgadt, normál hangvételű kommunikációval. Felesleges a csapkodás.

4. Gyerek – vagy házasságfüggő vagy!

Érthető, hogy vágysz családra, és úgy érzed, esetleg kifutsz az időből, ezért kell a nagy szerelem, de rögtön. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy teljes beleéléssel beszélsz ezekről a tervekről, már az első pár randin.

5. Betegesen féltékeny vagy!

Természetes, hogy van benned egy egészséges féltékenység, hogy érdekel az első pár randin, hogy vajon a húga hívta-e vagy valami nőcske, de nem szabad kérdőre vonni, és legfőképpen nyomozgatni utána. Könnyen megijedhet, és úgy rohan el, hogy még csak nem is köszön.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?