Létrehozva: 2016.12.07.

Kitálalt a luxusprosti: Így kívánják a gyönyört a férfiak

Hivatalos örömlányokhoz nem csak a napi szexmenetért járnak a férfiak. Sokan az ínyencségeket keresik, azokat a gyönyöröket, amiket otthon nem kapnak meg. A fiatal szexmunkás most bepillantást nyújt szakmája legizgalmasabb és legpikánsabb részleteibe.

Bármi is vezeti a kuncsaftot a gyönyörmunkáshoz, az biztos, hogy minden egyes megbízás egy-egy új fejezetet nyit a prosti legendáriumában. Ám arról, hogy ezek a titkokkal és ínyenc perverzitásokkal fűszerezett szexszeánszok pontosan hogy is zajlanak, valójában keveset tudunk. Hiszen egy jó örömlány majdnem olyan, mint a pszichológus - különösen visszajáró vendégeinek intim titkairól nem fecseg.

Épp ezért tekinthető hatalmas kincsnek a Mirror című lapban megjelent meglehetősen szabadszájú interjú, melyben egy sűrű forgalmat bonyolító 25 éves prostituált lebbenti le a fátylat a pikáns részletekről. Rögtön a beszélgetés elején kiderül, hogy a megszólaltatott hölgy szerint a férfiak többségének begőzöl az agya, ha lehetőség adódik extra szexre, ám a finom technikákat még közülük is csak kevesen ismerik. Jöjjenek hát a kérdések és az izgalmas válaszok!

- Mekkora is pontosan egy kis pénisz?

- A mikropéniszek, amikkel eddig találkoztam, 3 és 5 centiméter körüliek voltak. A normál méretű hímtag 8 és 15 között mozog, a 16 felettieket már a nagy kategóriába sorolom.

Az eddigi legnagyobb pénisz akkora volt, mint az alkarom, és amikor mondtam, hogy ezt nem tudom bevállalni, a szegény pasi teljesen összetört és könnyekben tört ki. Ráadásul ez a méret soha nem lesz igazán kemény sem, szexre nem igazán alkalmas...

- Hány emberrel létesít kapcsolatot egy átlagos este?

A forgalmas péntek és szombat éjszaka van úgy, hogy 7-9 ügyfél is belefér a 6 órás műszak alatt. A legtöbb srác buliból jön, így csak 30 percre tudnak foglalni a már előzőleg bejelentkezett kliensek között.

- Mennyit keres?

- Én valóban jól keresek: heti 700-800 ezer forintnak megfelelő összeget adómentesen, amihez persze elég könnyű volt hozzászokni...

- Ki vezette be ebbe az éjszakai életbe?

Én saját magamat. Fiatal voltam és lázadó, tele szexuális vágyakkal. Igazából mindenem megvolt, de gondoltam, milyen jó ötlet, hogy a szexért akár pénzt is kaphatok, hiszen ez az, amit igazán élvezek. Így felkerestem a neten a bordélyházak listáját, és elkezdtem az egyiknek az oldalán dolgozni, először csak kamerával, aztán később élesben is. Így kerültem ide.

- Mindig élvezi a szexet, vagy inkább megjátssza, hogy a kedvükre tegyen?

- Nagyjából mindig élvezem, persze vannak olyanok is, akik szörnyűek az ágyban, ilyenkor gyengéden és egy kis  humorral rávezetem őket, hogyan javítsanak a technikájukon, hogy én is eljussak a csúcsra. Így azt mondanám, hogy a 99%-át élvezem. A tapasztalataim alapján nagyon sok a rossz szex, így nem csodálkozom azon, hogy szinte már gyakorlattá vált az, hogy máshol keresik az örömet, legyen szó férfiról vagy nőről. 

- Mi az átlagéletkor a bordélyházban? Az összes nőt csinosnak, kívánatosnak tartja?

- Az átlagéletkor olyan 28 év. Van néhány igazán gyönyörű lány, több az átlagos kinézetű, és van pár olyan is, akik után nem fordulsz meg az utcán kétszer. Viszont itt egy félig csinos lány is istennőnek néz ki egy gyönyörű és izgató fehérneműben, nem beszélve arról, hogy imádnivalóan készséges, és vagyonokat keres.

- Szoktál összejönni más férfiakkal is, vagy a munkaszex teljesen kitölti a szexuális életedet?

- Az igazság az, hogy teljesen kitölti, hiszen szinte mindennap dolgozom, még ha nem is ugyanolyan időbeosztásban mint hétvégén. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem hiányzik a flörtölés, az ugratás, az előjáték vagy az izzó szenvedély, de ezt a bordélyházban konkrétan nem lehet úgy megélni, mint egy igazi kapcsolatban, ez kölcsönös megállapodáson alapuló üzlet. A legjobban az a kivételes meghittségen és érzéseken alapuló szex hiányzik, amit csak a partneredtől kaphatsz meg, önként, szabadon, és nem pedig pénz ellenében.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

life.hu

Most lehet félnivalója Tom Cruise-nak: lánya, a 18 éves Suri boríthatja a bilit

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

mandiner.hu

Ukrajnában szavaztak a magyarokról – lesújtó a végeredmény

origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!