ÉLETMÓDI

A legjobb módszer a hajnali orgazmushoz

A tökéletes napindítás nem a kávé, hanem egy kis testmozgás az ágyban,
címkék:
  • Szerző:

 

Sok nőnek hosszú percekbe telik eljutni a csúcsra, és különleges technikát is igényelnek. Nem utolsó sorban pedig a szex alatt teljesen ott kell lenniük agyban, minden más gondolatot ki kell seperniük a fejükből, különben reménytelen a helyzet. Megmutatjuk, hogy élvezheted te is a reggeli gyönyöröket, mert ezzel a technikával kevesebb mint 15 perc alatt elérheted az eget rengető orgazmust.

1. Reggel még nem kell kikapcsolni az agyad!

Ébredjetek fél órával korábban, és reggeli kávé helyett indítsátok szexszel a napot. Ébredés után még kicsit kábult vagy, így nagy esély van rá, hogy nem cikáznak a gondolatok a fejedben.

Kezdjétek egy gyors előjátékkal, kényeztessétek egymást orálisan, 69-es pózban, hogy ezzel is időt spóroljatok.

2. Gyors aktus, majd orgazmus külön-külön!

Nem kell túlzásba vinni, hiszen reggel nem a hosszú, elnyújtott kéj a cél, hanem a gyors csúcsra jutás. Erre a legmegfelelőbb technika, ha a behatolás után orálisan izgatjátok egymást. Egyébként abban sincs semmi szokatlan, ha kihagyjátok a behatolást, és csak utóbbi technikát alkalmazzátok.

Több kutatás bizonyította, hogy a szex közben termelődő boldogsághormonok fontos szerepet játszanak nemcsak a lelki, de a testi egészségünk megőrzésében is. Az biztos, hogy egy orgazmussal indítani a napot többet ér, mint vitamintablettákat szedni! A férfiak 87 százaléka imádja, ha a partnere reggel orális kényeztetéssel ébreszti. Ennél kellemesebbet el sem tudnak képzelni. Utána már egyáltalán nem érdekli őket, hogy az aktus hogyan fejeződik be. Teljesen megfelel nekik egy gyors menet az időhiány miatt, vagy egy hosszabb összebújás is.

Nedves élvezet!

A legújabb felmérés szerint a férfiak szeretik a praktikusságot, így szívesen kombinálják a kellemeset a hasznossal. Így a reggeli zuhanyzás közben imádnak összebújni a barátnőjükkel. Hogy miért? A válasz egyszerű: forró, gátlástalan szeretkezés, miközben tiszták maradtok. Tökéletes kombináció! Ennél jobban nem is indulhatna a reggel. Feltöltődtök energiával egész napra!

3. Így éred el hipergyorsan az orgazmust!

A párod egyszerre izgasson a nyelvével és az ujjaival. Tapintsa ki a G-pontot, majd szívó mozdulatokat végezve, intenzíven stimulálja azt. Az elején gyengédebben, majd erőteljesebb nyomással. Közben pedig ne hanyagolja el a csiklódat se a nyelvével. A kettő kombinációja elképesztő gyorsasággal repít majd a csúcsra.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?