Létrehozva: 2018.07.19.

Maga a borzalom, ami történt szex közben

Kisebb balesetek mindenkit értek már hempergés közben, de ezek most igazi horrorsztorik mentõvel, sürgõsségi ellátással és sok vérrel.

Bizony, sokszor megesik, hogy a romantikus estének nem lepedők és kéjes nyögések közepette lesz vége, hanem a sürgősségin. A zúzódásos balesetek például zuhanyszex közben fájdalmasak, de egyáltalán nem olyan kínosak, mint amikor a férfiassággal történik valami. Márpedig bármi megtörténhet, és nem is kell hozzá feltétlen durván szexelni vagy extrém pózokat kipróbálni. Egy internetes fórumon fájdalmas történeteket osztottak meg a férfiak, csak erős idegzetűeknek!

1. A péniszgyilkos lovaglópóz

„Nagyon jól indult az egész, imádom látni a csajomat ebből a szemszögből. Csakhogy amikor egy mozdulatnál lefelé jött, valami annyira mellément, hogy szó szerint kettéhajtogatta a férfiasságomat. A péniszem kék lett, bedagadt, és eszméletlenül fájt. Persze barátnőm zokogva furikázott be velem a sürgősségire, miközben és egy mirelit zöldborsóval hűtöttem a fütykösöm. Az orvos szerint nem tört el, de javasolta, hogy kerüljem az erekciót úgy hat hétig.”

2. Vedleni kezdett a cerkám

„Orvostanhallgató vagyok, és már nem is tudom, miért, de hazavittem egy adag kézfertőtlenítőt. Csajom meg azt hitte, az a síkosító, és kézimunka közben lelkesen használta. Nem is éreztem közben semmit, isteni volt az éjszaka. Hanem reggel… darabokban jött le a bőr a péniszemről, mintha leégett volna. Nem mentem orvoshoz, nem volt rá szükség, de egy életre megtanultam a leckét.”

3. Agyérgörcs az orgazmus miatt?

„Eszméletlen jó éjszakánk volt barátnőmmel, ilyen orgazmust még soha nem éltem át. Csakhogy rögtön utána olyan durva fejfájásom lett, hogy szó szerint nem láttam semmit, és iszonyatosan fájt, ha megmozdultam. Bementünk a sürgősségire, ahol elmondta az orvos, hogy nyugodjak meg, nem stroke-ot kaptam, hanem orgazmus után ez bizony elég gyakran megesik. Azért éjszakára bent tartottak megfigyelésre.”

4. Egyszer csak vér volt mindenütt…

„Nem tudtam, hogy tudsz olyan hevesen szexelni, hogy szétszakítsd a péniszeden a bőrt. Ezért amikor kizúztam a csajomból, hogy a hasára menjek el, és nem csak sperma, de rengeteg vér is került a bőrére, mindketten bepánikoltunk. A makkom alatt volt a seb, az orvos azt mondta, nem tud vele mit kezdeni. Hetekig vazelinnal kenegettem, mire elmúlt, és a frász tör ki a mai napig, hogy megint előfordulhat.”

5. Hatalmas orvosi tűt szúrtak a péniszbe

„Kórházban vagyok ápoló, és az esti műszakban bejött egy srác, hogy kipróbált egy merevedési zavar elleni kezelést, és erekciója van nyolc órája. Bent voltam a vizsgálaton, a pénisze lila volt, és persze nagyon fájt is neki. Áthívtunk konzultációra egy orvost az urológiáról, aki azt javasolta, hogy fogjunk egy hatalmas tűt és egy fecskendőt, szúrjuk meg a péniszt, és szívjunk le annyi vért, amennyit csak tudunk. Szerencsére lejárt a műszakom, és ezt nem kellett végignéznem.”

6. Spriccelt a vér, elájultam

„Hatvankilenceztünk a barátnőmmel, és amikor elment, megharapta véletlen a pénisz. Alig éreztem fájdalmat, viszont mint kiderült, a péniszben lévő artériák, ha megsérülnek, pont úgy működnek, mint bármelyik másik. Spriccelt a vér, pillanatok alatt tele lett vele minden. Aztán a sürgősségin ébredtem, érszorítóval, ijesztő lüktetéssel odalent, transzfúzióval a karombanAzóta is rettegek az oráltól.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő dolog derült ki Ukrajnáról, erre nem gondolt senki

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

magyarnemzet.hu

Meghozták a döntést, lezárják Budapest egyik legszebb kirándulóhelyét, a Rám-szakadékot

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

vg.hu

Megkérdezték a magyar fiatalokat, milyen autót vennének – nem erre a válaszra számítottak

origo.hu

Az operatőrét agyonlövő Alec Baldwin rátámadt egy nőre, aki gyilkosnak nevezte - videó

travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól