ÉLETMÓDI

Megújult a misszionárius póz, végre kétszer robban a gyönyör

Tévedés lenne azt hinni, hogy nem tud újat mutatni a misszionárius póz! Sőt, ebben az igencsak pikáns változatban sokkal intenzívebb és mélyebb az orgazmus; ráadásul teljesen a nő kezében van az irányítás.
  • Szerző:

A misszionárius póz sok nő kedvence, főleg a szégyenlősebbek szeretnek így hódolni az élvezeteknek. Van azonban egy új, igencsak pikáns fajtája, ami kifejezetten bevállalósoknak való. Ebben a változatban ugyanis mindent a nő irányít, és a férfi olyan rálátást kap a női testre, amilyenre ritkán adódik lehetőség. Igaz, kell hozzá némi erőnlét a nő részéről, de a dupla orgazmus miatt abszolút megéri.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Akik próbálták már a misszionárius póz ezen változatát, azt mondják, hogy ennél tutibb zsírégető szexmódszer biztosan nincs. Legalábbis a nő részere; ebben a pikáns pózban ugyanis a nő egész teste dolgozik. Először is a férfi letérdel az ágy elé; a nő pedig felfekszik a matracra, a háta mögé teszi mindkét kezét, és csinál egy hídállást, miközben mindkét talpa a földön van. Ezt a pózt aztán végig, az aktus alatt meg is tart.

Nem csupán tartja, hanem a kezével és a lábával irányítja az aktus ritmusát, így sokkal biztosabb, hogy a csúcsra fog jutni. Ugyanis pontosan érzi, milyen tempó kell ahhoz, hogy robbanjon a gyönyör. De nem csupán emiatt izgalmas ez az extra nehéz szexpóz, hanem azért is, mert ilyenkor a nő csípője enyhén megemelkedik, így a pénisz igencsak mélyen izgatja a vaginát. A pikáns misszionárius pózban emellett a csiklót is intenzív izgatás éri, hiszen a meredek szög miatt a férfiasság nem csupán a benti kéjpontokat, de ezt az izgalmas területet is folyamatosan izgatja. Így azoknak a nőknek, akik próbálták már, nem csupán hüvelyi-, de csiklóorgazmusuk is volt egyszerre. Az biztos, hogy elég pikáns, és kell hozzá némi bátorság, no meg erő; de sokak szerint megéri legalább egyszer kipróbálni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?