ÉLETMÓDI

Mondani nem kell semmit: Így küldhetsz egyértelmű jeleket annak, aki tetszik neked

Bejön neked valaki, és lehet, hogy te sem vagy közömbös számára? Vajon hogyan adhatod jelét az érdeklődésednek úgy, hogy nem kezdeményezel nyíltan és közvetlenül? Megmutatjuk a legjobb testbeszéd-trükköket.
címkék:

Szemkontaktus

Az érdeklődés első és legfontosabb jele a szemkontaktus felvétele. Ne félj a másik pillantásától, ne kapd le róla a tekinteted, és ne is próbáld eltitkolni, hogy őt nézed. Nézz végig az arcán, mérd fel az öltözködését egy-két pillantással. Persze ne bámuld túl sokáig, mert az már zavaró lehet, pár másodperc után vedd le róla a tekintetedet, és nézz máshová. Az, ahogy visszanéz rád, sokat elárul arról, hogy vajon ő is érdeklődik-e irántad.

Flört 01

Fotó: Unsplash-commosoly

Mosoly

A flörtölés első számú fegyvere a mosoly, amellyel jelzed, hogy az érzelmeid egy cseppet sem ellenségesek az illető irányában. A barátságos mosoly és a szemkontaktus együtt máris megmutatja, hogy vonz a másik.

Ajakharapdálás

Ha finoman megharapod, vagy megnyalod az alsó ajkadat, az már a szexuális érdeklődés jelzése. Az ajak ugyanis erogén zóna, és a rágcsálással épp ide irányítod a másik figyelmét.

Flört 02

Fotó: Unsplash.com

Tükrözés

Ha úgy állsz, hogy a lábad a másik felé mutat, vagy beszélgetés közben kissé előre hajolsz, azzal azt jelzed, hogy érdekel a másik. Hasonló hatást kelt az is, ha tükrözöd a másik testtartását vagy testbeszédét. Ezt egyébként egy vonzó partnerrel szemben önkéntelenül is csináljuk.

Finom érintés

Az érintés, például ha egy vicces sztori közben finoman megérinted a másik karját, már egyértelműen intim jelzése az érdeklődésnek. De vigyázz vele, hogy az érintés ne legyen egyértelműen szexuális – például ne simogasd meg valakinek kéretlenül az arcát -, és ne is vidd túlzásba ezeket a megnyilvánulásokat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?