ÉLETMÓDI

Nagyon durva, mi derült ki az amerikai férfiakról: sokkal jobbak a magyarok

Egy új felmérés adatai gusztustalan kis titkot tártak a nyilvánosság elé. Maga az undorító szokás nem volt ismeretlen az emberek előtt, inkább azon döbbentek meg, hogy az ottani férfiak milyen sokan csinálják...
címkék:
  • Szerző:

Bizarr eredményre jutott egy fehérneműket árusító divatmárka felmérése, melynek során arra voltak kíváncsiak, hogy a férfiak mennyi ideig viselnek egy alsónadrágot. Kiderült, hogy az Amerikai Egyesült Államokban élő pasik 45 százaléka két napig vagy tovább is viseli ugyanazt a gatyát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

És bár ajánlott naponta új alsóneműt felvenni, kiderült, hogy a két nap csak a jéghegy csúcsa: a férfiak 13 százaléka egy hétig, vagy akár tovább is viseli ugyanazt a gatyát.

Fotó: Profimedia

Vannak számok a nők tekintetében is, az ő körükben 8 százalék veszi fel egy héten keresztül ugyanazt a bugyit. Nem kérdéses, hogy a szagok horrorisztikusak lehetnek odalent egyhetes viselés után mindkét nem esetében, de arra kevesebben gondolnak, hogy az alsóneműk akár tele is lehetnek baktériumokkal. Annyira, hogy még a legalaposabb forró vizes mosással együtt is ajánlott félévente lecserélni az alsónadrágokat. Ennek ellenére a megkérdezett férfiak több, mint 46 százaléka egy évnél is tovább használ egy-egy darabot.

Fotó: Profimedia

A magyar férfiak többsége ezzel szemben naponta cserél alsónadrágot, bár arról nincsenek adatok, hogy vajon mennyi ideig használják; feltehetőleg némi asszonyi nyaggatásra szükség van ahhoz, hogy a viseltes alsónemű végre a szemetesbe kerüljön.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?