Létrehozva: 2020.10.04.

Pedig lehetett látni, hogy gáz lesz a nő: ez a 7 férfi semmibe vette az intő jeleket

Ezek a fickók mélyen magukba néztek, és beismerték: bizony, már a randizás kezdetén lehetett látni, hogy valami nem stimmel a csajjal. Nem foglalkoztak a rossz előérzetükkel, meg is bánták később. Megdöbbentő sztorikat osztottak meg a neten!

Szakításkor a legkönnyebb a másikat hibáztatni, vagy a sorsot szidni, hogy jól kibabrált már megint az emberrel. De amikor az érzelmek ülepednek egy kicsit, sokszor rájön a férfiember: borítékolható volt, hogy katasztrófa lesz a kapcsolat. Ez a hét férfi bátran bevállalta, hogy megosztja, milyen intő vészjeleket hagytak figyelmen kívül, amikor találkozgatni kezdtek egy nővel – és ez hogyan bosszulta meg magát később…

Fotó: Pixabay.com

1. Soha nem jártam a lakásán

„Mindig nálam randiztunk, soha nem hívott meg magához; gondoltam, szégyellős, több idő kell, hogy feloldódjon. Még hónapok múlva se fogtam gyanút, miért tereli a beszélgetést, ha szóba hozom az otthonát. Aztán kiderült, hogy férje van.”

2. Nem nevezett a párjának

„Egy évet jártunk, az első fél évben azt mondogatta, hogy még csak ismerkedünk – pedig fergetegeseket szeretkeztünk, úgy viselkedtünk, ahogy párok szoktak. Később már egy nagyon közeli jóbarátjának nevezett. Kicsit zavart a dolog, de nem foglalkoztam vele; egészen addig, míg meg nem pendítettem, hogy össze kéne költözzünk. Akkor már nem mismásolt, egyenesen közölte, hogy a szex miatt volt velem, csak nem akart elveszíteni; de esze ágában sincs komolyan együtt lenni velem.”

3. Én voltam a negyedik

„Mindössze 27 éves volt, amikor megismerkedtünk, de már háromszor vált. Azt mondta, nem volt szerencséje a pasikkal. Összeházasodtunk; tőlem is elvált egy éven belül.”

4. Felejteni akart

„Jól elvoltunk, de mintha egy fal lett volna közöttünk; nem éreztem, hogy szeretne, ragaszkodna hozzám. Sokszor találtam üres borosüvegeket a lakásában, sokat szomorkodott – kiderült, hogy csak azért szedett fel, hogy el tudja felejteni az expasiját, akibe még mindig szerelmes. Mire ezt bevallotta, már három hónapja jártunk.”

5. Nagyon bújós volt

„Melyik férfinak ne tetszene, hogy a barátnője állandóan rajta tartja a kezét, szó szerint? Nem bírta megállni, hogy ne érjen hozzám, ha csináltam valamit, odajött, átölelt, szó szerint csimpaszkodott rajtam. Egy idő után picit zavart. Aztán, ahogy kezdtünk belemelegedni a kapcsolatba, jött a féltékenykedés… egy kedves barátnőm világosított fel, hogy a csaj valószínűleg túlságosan ragaszkodó, és fogja még a mobilomat is nyomozni. Úgy is lett.”

6. Trükkös kérdései voltak

„Még aranyosnak is tűnt az első néhány randi után, hogy folyton kérdezgetett: hogy telt a napom, hol voltam, kivel. Amikor már házasok voltunk, és zokogva hozzám vágta a tányérokat, hogy biztos megcsalom, az már nem volt aranyos. Nem csaltam meg, egyszerűen mindenhol idegen nőket sejtett, egy percig nem bízott bennem.”

6. Nem volt közös fotónk

Nekem természetes, hogy csinálunk néha képet a csajommal, de ez a barátnőm elhúzódott, nem akarta, azt mondta, csúnya, nem szereti, ha fotózzák. Aztán véletlen megláttam az üzenetei között, hogy ráírt az exére, hogy még mindig szereti. Nem akarta, hogy kitegyem a képet a közösségi oldalakra, hátha még visszaszerzi a pasit…”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

mindmegette.hu

Káoszt hozhat a húsvét a boltokban: a Lidl, az Aldi és a Penny nyitvatartása is érintett

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 29.: Túlcsordulnak az érzelmek nagypénteken

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza