ÉLETMÓDI

Pofátlanul megcsalta a feleségét, végül lemondani kényszerült a magas beosztású rendőrtiszt

A hűtlenség mindenképpen fájdalmas; de ebben az esetben nem csupán a feleségnek. Ez a fickó ugyanis nem kispályázott, szó szerint több vasat tartott a tűzben...
  • Szerző:

Nem csupán a hűtlenség volt a rendőrtiszt bűne: a Texasi vezető tisztet okirat-hamisításért le is csukták. Ugyanis válási papírt hamisított, hogy a szeretője elhiggye: nincsenek már együtt a feleségével. De ez csak a hab a tortán, Jason Collier rendőrfőnök ugyanis legalább nyolc nővel járt együtt egyszerre, és a felesége minderről mit sem sejtett, írja a Fox News.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hűtlenség legtöbbször nem marad titokban. Fotó: pixabay.com

Valószínűleg sokáig folyhatott volna még a többszörös hűtlenség, ha az egyik szerető, Cecily Steinmetz ki nem tálal a Facebookon: azzal vádolta a férfit, hogy kettős életet él, és hamis válási papírokkal hitegette őt; no meg azzal, hogy feleségül fogja venni. A nő azt is megírta, hogy megtalálta a férfi egy másik szeretőjét is, akivel fel is vette a kapcsolatot. Mivel magas rangú rendőrtisztről van szó, a bejegyzést több százan megosztották; így derült fény arra, hogy a rendőrfőnök valójában nem két, hanem nyolc szeretőt tartott egyszerre.

Az egykori rendőrtisztet felmentették, ráadásul le is tartóztatták az okirat-hamisítás miatt. A felesége pedig beadta a válókeresetet. Az biztos, hogy egy szerető is fájdalmas a feleségnek; de azt senki nem tudja, hogy ez az asszony min mehet most keresztül. Senki nem csodálkozik rajta, hogy ügyvédjén keresztül kérte a közösségi oldalak látogatóit és a médiát, hogy ebben a helyzetben legyenek tekintettel a fájdalmára, és ne bombázzák üzenetekkel és kérdésekkel.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?