Létrehozva: 2021.12.30.

Sorozatos gyönyört okoz a nőnek ez a pikáns szextrükk

Aki próbálta már, azt mondja, nincs ennél élvezetesebb módja annak, hogy egy pár feldobja a dolgokat a hálószobában. Az sem mellékes, milyen bombasztikus orgazmust okoz a nőnek...

Megtanítja a párokat a gyönyörre koncentrálni, és a nő képes lesz a sorozatorgazmusra akkor is, ha soha életében nem volt benne része – ezt ígéri egy új szexkihívás, ami négy héten át tartó, gyönyörteljes tréninget ad a pároknak. A kihívás szó megtévesztő, hiszen semmi nehéz nincs a feladatokban, sőt! Ennél élvezetesebb módon nem is lehet felpörgetni a házaséletet. Fontos viszont, hogy a szexkihívás négy hete alatt minden napra jusson egy kis gyönyör, a hatás csak így garantált. Mutatjuk a pikáns lépéseket!

Fotó: Pixabay.com

Első hét

Legelső lépésként felejtsétek el az orgazmust! Hiszen ez a legjobb módja annak, hogy fantasztikus gyönyörben legyen része a nőnek. Sokszor ugyanis éppen azért nem jutnak a hölgyek a csúcsra, mert a pár mindkét tagja görcsösen dolgozik azon, hogy ezúttal sikerüljön; és közben elfelejtik élvezni az érintéseket, a gyönyör apró lépéseit. A kihívás első hetében megtanulja a pár, hogy az orgazmus nem cél, „csupán” kellemes mellékhatása a légyottnak.

Erre a hétre esik a közös öngyönyör időszaka is, amikor a pár tagjai végignézik, hogyan jut a csúcsra egyedül a partnerük. Így látják, milyen érintésekre sóvárog, mitől teljesedik ki a gyönyöre – és később ezt fel tudják használni a szexben.

Második hét

Itt az ideje a pajzán szexjátékszereknek: rezgő csiklóizgató, vibrátor is szóba jöhet, a lényeg, hogy az izgalmas játékot feldobja egy új eszköz. Nem csupán akkor van értelme használni őket, ha a nő egyedül kényezteti magát, fantasztikus élmény, ha a férfi veszi kézbe az érzéki kütyüket, és ő irányítja a nő gyönyörét. A szexkihívás fontos része, hogy ha eddig nem tették volna, a pár tagjai figyeljék egymás testének minden rezdülését, hiszen a jó orgazmus titka az, hogy sokszor ismételnek olyan mozdulatokat, melyek mennyei gyönyört okoznak a másiknak.

Harmadik hét

Orgazmus után a csikló hiperérzékeny, akárcsak a női szentély többi része. Ilyekor érdemes bevetnie a férfinak a tudását: ha kézzel, érzéki csókokkal izgatja a kényes területet, nem kell sokat várni a következő orgazmusra. Először azonban ne a csiklót vegye célba, hanem a combok belső oldalát, a kis- és nagyajkakat, hiszen ez az érzéki izgatás a végletekig fokozza a nő vágyát.

Ez amiatt is fontos, mert orgazmus után a női szentély idegvégződései annyira érzékenyek, hogy egy idő után az érintések túlstimulálják őket, vagyis inkább kellemetlen érzés, ha a férfi izgatja őket. Ám ha a férfi a három vágykeltő technikát váltogatja – orális kényeztetés, érzéki ujj-játék, vibrátor −, akkor a többféle izgatás miatt nem marad el a gyönyör.

Sokkal hatásosabb a játék, ha a férfi nem juttatja egyből a csúcsra a nőt, hanem leáll a kényeztetéssel, amikor látja, hogy már majdnem ott van. Így ugyanis nagyobbat robban a gyönyör.

Negyedik hét

Ideje élesben is kipróbálni az elmúlt hetek leckéit! Lágy és határozott érintések váltakozása, lassítás és gyorsítás az aktusban mind-mind a sorozatorgazmust szolgálják. Hiszen a női gyönyörhöz szükség van a vágyra, sóvárgásra, feszültségre. Amint a nő először eljut a csúcsra, a férfinak élelmesnek kell lennie, és ideje, hogy elővegyen valami újat a tarsolyából: érzéki izgatás a melleknél, lassú orális kényeztetés a női szentélyen – mindent érdemes bevetni, amire a nő teste izgalommal reagál. A szexkihívás végén a sorozatorgazmus nem lesz lehetetlen, sőt: mindennapi része lesz a légyottoknak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tizenöt méteres óriáskígyó tartotta rettegésben Indiát

origo.hu

Magyar Péter bevallotta, hogy loptak

borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

mindmegette.hu

Mit főzz hétvégén? Ötletek a vasárnapi családi ebédhez

vg.hu

Senkinek sem kell a Rolex – beszakadt a svájci óraexport

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

travelo.hu

Videó: Ilyen a mesés Szalajka-völgy egy amerikai youtuber szemével

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor tudhat valamit, már Puzsér is a tenyeréből eszik

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!