ÉLETMÓDI

Ez a 7 jel azt mutatja, hogy párodnak végképp elege lett a kapcsolatotokból

A szakítás sokszor váratlanul éri az egyik felet. Pedig mindig vannak előjelek. Honnan tudhatod, hogy a párod szerint közeleg a kapcsolat vége?

Ha egy férfi bejelenti, hogy szakítani akar, valószínűleg előtte már rengeteget gondolkozott a dolgon. Egy szakítás sosem hirtelen döntés. Még akkor sem, ha a másik fél számára váratlannak tűnik, mert úgy érzi, hogy előtte egy nappal még minden rendben volt. Ez azonban sajnos önáltatás: mire egy kapcsolat eljut a szakításig, egy ideje már tornyosulnak felette a viharfelhők. Vajon milyen előjelek mutatják, hogy a férfinak már elege van a kapcsolatból, és mielőbb ki akar lépni belőle? Ha időben észreveszed őket, talán még menthető a helyzet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szakítás 01

A szakítás szinte soha nem váratlan döntés, csak lehet, hogy figyelmen kívül hagytad az előjeleit
Fotó: Pixabay.com

1. Ha a párod kerülni kezd, lehet, hogy szakítás előtt álltok

A szakítás nem egyszerű dolog, megmondani a másiknak, hogy vége a kapcsolatnak pedig még megterhelőbb. Így a férfi inkább kerülni kezd, hátha szinte „magától” is véget ér az egész. Ha elkezdi lemondogatni a programjaitokat, vagy eltereli a szót a komoly témákról, akkor érdemes rákérdezned, hogy mi a problémája. Lehet, hogy éppenséggel már a szakítást fontolgatja.

2. Nem beszél veled a jövőről

Ha korábban közös jövőt terveztetek, egy ideje azonban nem beszél veled a közös tervekről, sőt, témát vált, ha ezek szóba kerülnek, akkor lehet, hogy a szakítás már benne van a levegőben. Az ő jövőképében már nem szerepelsz.

3. Nem tesz erőfeszítést a kapcsolatért

Egy jól működő kapcsolatért mindkét félnek meg kell dolgoznia. Ha azonban már semmilyen erőfeszítést nem tesz az egészért, akkor valami baj van. A szakítás előszobájában egyre jellemzőbbé válik, hogy elfelejti a fontos dátumokat, vagy hogy a leggondosabban megtervezett randit is lemondja valamilyen mondvacsinált indokkal.

Szakítás 02

Lehet, hogy a hátad mögött már csomagol
Fotó: PIxabay.com

4. Inkább a barátaival van

Ha egy férfinek hirtelen újra a barátok válnak a legfontosabbá, akkor az azt is jelentheti, hogy a kapcsolat hátrébb került a fontossági sorrendben. Természetesen nem baj, sőt, fontos, hogy külön-külön is időt töltsünk a barátainkkal, de ha mindig velük van, rád pedig alig marad ideje, akkor az már a szakítás előjele is lehet.

5. Szakítás előtt a szex is megszűnik

Ha a kapcsolatotokból kivész az intimitás, az világos jele annak, hogy már nincs messze a szakítás. Ritkábbá válnak a szexuális együttlétek, de nem csak ez tűnik el, hanem a csók és a kézfogás is. Mindenképp figyelj fel rá, ha ez történik!

Szakítás 03

Még a te kezedet fogja, de valójában már egy másik utat jár
Fotó: Pixabay.com

6. A titkolózás a szakítás előszobája

Nem csak egy félrelépés vezethet titkolózáshoz, hanem az is, ha a párod már nem akarja megosztani veled az érzéseit. Már elege van, menekülne, de még nem készült fel rá, hogy elmondja neked, így inkább nem is mond semmit. Ha hirtelen titokzatos lesz, rejtegeti a telefonját, számodra ismeretlen barátokkal megy el otthonról, és nem osztja meg veled a terveit, akkor valószínűleg a szakítás előszobájában vagytok.

7. Úgy érzed, nem értékel eléggé

Ha az idejét sem tudod, mikor köszönt meg utoljára valamit, vagy dicsért meg, és úgy érzed, hogy már egyáltalán nem értékel, akkor lehet, hogy a kapcsolatból van elege. Sokan úgy próbálják megokolni maguknak a szakítást, hogy a partnerük hiányosságaira összpontosítanak, és nem értékelik a jó tulajdonságaikat. Lehet, hogy veletek is éppen ez történik.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?