Létrehozva: 2017.08.25.

Szereted a nagymellű nőket? Akkor ezt jó, ha tudod!

Ha meglátsz egy csinos nõt az utcán, melyik testrészészét nézed meg elõször? A mellek vagy a combok vonzanak jobban? Most megtudhatod az okát.

Gondolj vissza a 80-as évek filmjeire, vagy csak emlékezz, mekkora divat volt a poszter akkoriban, bikinis csajokkal. Tiniktől kezdve számtalan férfi falait díszítették a szexi csajok képei. Tény, hogy a férfiak nagy része imádta a hatalmas keblű hölgyek fotóit, vagy a tüzes tekinteteket, a rövidnadrágot viselő bomba csajok vékony, hosszú lábairól nem is beszélve. Ma sincs ez másképpen. Bár a hölgyek manapság még bátrabban viselnek akár az utcán is forrónacit, kivágott felsőt, haspólót. Nagy a csábítás.  Íme, erről árulkodik, mely testrész ejt téged rabul.

1. Szemek

A szem a lélek tükre. Ha sikerül elkapni egy nő tekintetét a forgatagban, és az van nagy hatással rád, akkor egészen biztos, hogy a nő szemében lévő tűz igéz meg. Nem csak közelebb enged téged, ha melegséget áraszt feléd, hanem egészen biztos, hogy a férfiasságod is megmozdítja. Ebben az esetben akár egyéjszakás kalandot keresel, akár hosszú távon gondolkodsz, fontos számodra a külsőségeken kívül a belső érték is.

2. Mellek

Hiába próbálod a pillantásodat a hölgy szemei felé irányítani, a tekinteted szinte mindig lejjebb csúszik, egészen a mellekig? Kutatások bizonyítják, hogy a mellek nem csak a szexualitás miatt vonzzák a férfiakat, hanem azért is, mert ez az a testrész, amely az anyaság jelképe. Ha a nagymellű nőket szereted, akkor a nő személyiségén kívül a tudatalattidban akár a gyermekeid jövendőbeli anyukáját is keresheted. De maradjunk az elsődleges hatásnál, ha a mellek vesznek le a lábadról, téged bizony a szex nagymértékben motivál.

3. Lábak

Az a gyengéd, ha a nőnek hosszú a lába? Szinte kiesnek a szemeid, ha egy nőt meglátsz egy miniszoknyában? Lehet, hogy egyszerűen csak kecsesnek, lélegzetelállítónak tartod a lábakat, ennek mégis nagy jelentősége van. Hiszen az ágyban a nő nem csak a kezeivel, de a hosszú lábaival is könnyebben átölelhet. Tudat alatt fontos számodra nem csak az érzelmi, de a testi kötődés is.

4. Fenék

A fenék gömbölyűsége, nagysága, vagy éppen pont az apróbb, jól megfogható mérete vonz. Nem csak a szemed, de a kezeidet is szinte megbabonázza? Ha leginkább a popsi, ami elvarázsol egy nőben, akkor valószínű, hogy elsősorban a szexualitás az, ami a kapcsolataidban a másik nemhez köt. Ahhoz, hogy a szívedbe fogadd a nőt, ahhoz a szenvedélyes testiségen keresztül vezet el az út.

5. Forma

A nő arányai vonzanak? Szinte meg sem tudod mondani, mi az, ami jobban megfog: a kis mell vagy a nagyobb, a fenék, a szemkontaktus? Az arányok, a forma kerít hatalmába? Így neked a nőben a legfontosabb a szexualitás, az érzelmek és az intelligencia harmóniája. Számodra egyik nem működik a másik nélkül.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tizenöt méteres óriáskígyó tartotta rettegésben Indiát

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

mindmegette.hu

9 házi lagzis sütemény, amivel rengeteget spórolhatsz a frigy költségein

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

origo.hu

Első gyerekét várja a Jóban Rosszban egykori színésznője

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

magyarnemzet.hu

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!