Létrehozva: 2021.05.22.

Ezért nem fog a pasi elválni a szerető kedvéért

Szerető vagy, és azt várod, hogy a szerelmed elválik érted? Sajnos van egy rossz hírünk: az esetek többségében hiába vársz a csodára. Három okot is mutatunk, miért.

Szerző Horváth Gabi

Szeretőnek lenni kockázatos vállalkozás. Megértjük, hogy szerelmes vagy, és ezért felvállaltad a szerető státuszát, de az esetek többségében nem csak a feleséget csapjátok be ezzel. Magadat is tönkre teheted egy ilyen, minden irányban tisztességtelen kapcsolatban A félrelépő férjek jó része csak hitegeti a szeretőjét azzal, hogy majd elválik – akár évekig is sakkban tarthat ezzel, miközben a feleségét is becsapja. Megmutatjuk, milyen okok tartják a házasságában.

Ha neki megfelel a titkos kapcsolat, aligha fog elválni a kedvedért
Fotó: Pixabay.com

A feleség és a szerető mellett mindent megkap, miért válna?

Miért döntene a válás mellett, ha az egyik oldalon ott van a családos élet minden öröme a gyerekektől a meleg vacsoráig és a tiszta ruháig, a szerető mellett pedig a felelősség nélküli, laza kapcsolat? Ily módon mindene megvan, nem kell felvállalnia egy válás gyötrelmeit, a vagyonon való osztozkodást, a gyerekei neheztelését, a drámát. Egyszerűen csak élveznie kell az életet, ezt teszi hát.

A válás fájdalmas és drága

Ahogy már említettük, a válás rengeteg lelki gyötrelemmel jár, és anyagilag is megterhelő. Osztozni kell a vagyonon, a lakáson, a gyerekek láthatásában is meg kell egyezni, számtalan kellemetlen vitát kell felvállalni. Ráadásul, ha vannak gyerekek, a volt feleség később is az élete része marad. Ezt pedig a legtöbb férfi nem vállalja a szerető kedvéért. Inkább egy idő után, amikor már nagyon kellemetlen a helyzet, másik szerető után néz.

Ha el akarná hagyni a feleségét, szerető nélkül is megtenné

Ha a házassága tényleg akkora válságban volna, mint ahogyan állítja, akkor nem volna szüksége egy szerető támogatására ahhoz, hogy kilépjen belőle. Legalább az első lépést már megtette volna, mielőtt veled találkozott. Vagy az irántad érzett szerelme okán már a kapcsolatotok első heteiben végleg kiszállt volna a rossz házasságból. Ha nem tette, akkor arra valószínűleg oka van – mégpedig az, hogy maradni akar.

Ha olyan rossz lenne a házassága, mint mondja, nélküled is elvált volna
Fotó: Pixabay.com

Mikor válnak mégis a férfiak?

Persze van olyan eset, hogy egy férfi elválik. Leginkább akkor, ha nem csak mesél a rossz házasságáról, hanem tényleg lépéseket tesz annak felszámolására – tőled függetlenül is. Vagyis már azelőtt elköltözött a feleségétől, hogy találkoztatok volna, vagy a kapcsolatotok első pár hetében megteszi ezt. Ilyenkor nem te robbantod szét a családot, hanem a kapcsolat már magától is széthullott volna – a te megjelenésed csak az utolsó csepp a pohárban. Ha viszont telik az idő, de csak ígérget, ha valami mindig „közbejön”, ha „nem teheti meg éppen most a feleségével”, ha „meg kell várni, hogy a gyerekek leérettségizzenek”, akkor bizony egy csaló szeretője lettél, és semmilyen előrelépésre nem számíthatsz. Ez a kapcsolat bizony zsákutca, amelyben te húzod a rövidebbet.

Mi a teendő, ha hiteget?

Egyetlen ultimátum: akármennyire is szereted, figyelmeztesd, hogy ez így nem megy tovább. Legközelebb csak akkor írjon, amikor megírja az új lakáscímét, bizonyítva, hogy elköltözött otthonról. Ha ezt nem teszi meg, újabb kifogásokat hoz, vagy egyszerűen eltűnik, akkor nincs más hátra, akármennyire fájdalmas is, szakítsd meg vele a kapcsolatot. A szerető státusza ugyanis minden irányban tisztességtelen. Az átverés a feleséggel szemben sem fair, ráadásul idővel úgyis kiderül. És te magad is többet érdemelsz, mint azt, hogy ne vállaljon fel a kedvesed, hogy titkolóznod kelljen, vagyis egyszerűen egy bármikor előrántható szerető legyél.

Szerző Horváth Gabi

Ez is érdekelhet

origo.hu

Haalandot keresik, Ancelotti szemöldöke legyőzte Guardiolát - mutatjuk a legjobb BL-negyeddöntős mémeket

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

borsonline.hu

„Tökéletesen passzol” – Szoboszlai váratlan helyről kapott segítséget

vg.hu

Navracsics megmutatta a vonalat, ami ketté tépte Magyarországot

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

vg.hu

Kétmilliárdból újul meg a Hévíz-Balaton repülőtér

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

mindmegette.hu

Egyáltalán nem a vízkő a mosógép legnagyobb ellensége, hanem ez

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!