Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2021.06.09.

Ne gyere zavarba, ha útközben tör rátok a vágy, 13 tipp és fantasztikus lesz az autós szex

Egy hosszabb autós utazásnál megesik, hogy a nő eszméletlenül megkívánja a férfit. Ilyenkor nincs mit tenni, azonnal nyélbe kell ütni a dolgokat...

Sok nőt eszméletlenül izgat a látvány, ahogy a párja vezet; de egy felmérésből kiderült, hogy az anyósülésben ülő férfiak erotikus fantáziáját is alaposan megmozgatja a kedvesük a volán mögött. Ilyenkor sokan nem bírják ki hazáig, azonnal egymásnak esnek: jöhet egy jó szex a kocsiban! Ám aki még soha nem csinálta, annak könnyen lehet, hogy fergeteges orgazmus helyett élete legkínosabb élménye lesz. Mutatjuk a legjobb tippeket, hogyan lesz fergeteges a szex a kocsiban!

Fotó: Shutterstock

1. Először is húzódjatok le

Nem mindenkinek egyértelmű, hogy mozgó autóban nincs helye semmiféle tapizásnak, netán orális szexnek; évente néhányszor elő is fordul, hogy egy-egy romantikára vágyó párocska a kék hírek baleseti rovatában bukkan fel. Vezetés közben életveszélyes az erotika, ezért félre kell állni a kocsival.

2. Nem mindegy, hol parkoltok

A kiválasztott hely lehetőleg legyen árnyékos, és ne lássa senki, ahogy ténykedtek. Vannak, akiket kimondottan izgat a lebukás lehetősége, de nem éri meg kockáztatni: akadhat ugyanis, aki nem szemérmesen elfordul, hanem kihívja a rendőrséget.

3. Bízzátok a kezekre a lényeget

Ha gyanús, hogy rajtakaphatnak titeket, akkor nem muszáj anyaszült meztelenre vetkőzni: egy kis kézimunka kimondottan felfrissítő lehet egy hosszú út közben.

4. Ha nem bírtok magatokkal, irány hátra!

Vannak kimondottan anyósülés-pozitív autós szexpózok, de nem érdemes vacakolni vele; egyszerűbb, ha mindketten átültök a hátsó ülésre, ott sokkal több érintésre, összebújásra van lehetőség.

5. Az orális kényeztetés nem maradhat ki

Előjátéknak is isteni, de lehet a fő műsorszám is egy kis orális izgatás: ha a nő adja, akkor egyszerűen csak a férfi öle fölé hajol, és kezdődhet az izgatás. A férfinak kicsit nehezebb dolga van, de a hátsó ülésen egész jól kivitelezhető a 69-es póz.

6. Szoknyás nők előnyben

Ha hirtelen tör rátok a vágy, akkor nem lehet előre gondolkodni, mit viseljen a nő; de, ha a pároddal számítotok rá, hogy összejöhet egy spontán légyott útközben, akkor érdemes egy lenge, bő szabású szoknyában nekivágni az útnak. Így a férfi sokkal könnyebben eléri a lényeget, és az aktushoz se kell mindent levetni.

7. Jól jönnek a szexjátékok

A helyszűke miatt nem rossz, ha van kéznél egy apró csiklóizgató vagy vibrátor; ezt akár a kesztyűtartóba is be lehet dobni utazás előtt.

8. Nem árt, ha van kéznél síkosító

A szex a kocsiban nem órákig tartó, romantikus légyott: nem árt sietni, mert akármilyen félreeső helyet is találtok, bármikor jöhet arra valaki. Ilyenkor jó, ha van síkosító, hiszen nincs elég idő, hogy beinduljon rendesen a nedvesedés.

9. Ne legyen tökig felhúzva az ablak

A csukott ablak ad egy hamis biztonságérzetet, mintha valóban egy privát térben lennétek; de nem vagytok, hiszen a kocsi körben mindenhonnan belátható. Ezért teljesen mindegy, hogy fel van-e tekerve. Viszont, ha igen, akkor hamar nagyon melegetek lesz, és a levegő is elfogy; szeretkezés előtt legalább kétujjnyira engedjétek le őket, vagy, ha van légkondi a kocsiban, kapcsoljátok be.

10. Tegyetek fel függönyt

Nehéz úgy hódolni az élvezeteknek, hogy az ember attól retteg, hogy bármikor rajtakaphatják; ezért ha van nálatok ing, törölköző, pokróc, akkor takarjátok le velük az ablakokat; főleg, ha úgy érzitek, nem teljesen privát a helyben, ahova leálltatok.

11. Életmentő a kispárna

Főleg a hölgyeknek kellemetlen, amikor az ajtónak támaszkodnak, és nyomja a tarkójukat a kilincs. Egy kisebb párna pillanatok alatt megoldja ezt a problémát.

12. Válasszatok jó szexpózt

A hátsó ülésen a legjobb a kiflipóz, amikor a férfi a nő mögé fekszik, és úgy hatol be; kocsiban ehhez a nő is és a pasi is az egyik térdével a padlón támaszkodik. Ha elég magas a plafon, akkor érdemes kipróbálni a lovaglópózt is, de egy kis ügyeskedéssel a kutyapóz sem okozhat gondot.

13. Hamar térjetek a lényegre

Az autós szex gyors élvezet, és utána nem érdemes sokáig egy helyben maradni. Alaposan szellőztessetek ki utána, hiszen hiába van leengedve résnyire az ablak, a levegő így is elfogyhat bent; ha úgy adja a helyzet, érdemes kitakarítani is, és egyet levegőzni, mielőtt továbbindultok.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő, hogyan szállította rakományát egy autó a 3-as úton, ilyet még a Magyar Közútnál se láttak - videó

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

hirtv.hu

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Meghalt Ferich Balázs, a Supermanagement társalapítója, Azahriah menedzsere

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!