Létrehozva: 2021.02.11.

Eszméletlen forró lesz a Valentin-nap ezzel a 7 pikáns szextrükkel

A Valentin nap a színtiszta romantikáról szól, és ebből bizony nem maradhat ki az erotika sem! Néhány korhatáros szextrükkel pedig garantáltan emlékezetes nap lesz...

Valentin-nap közeledtével a férfiember lázas ötletelésbe kezd, mivel tehetné romantikussá ezt a napot. Ám kár lenne megfeledkezni közben az erotikáról, hiszen a romantikus este gyakran az ágyban ér véget. A szerelmesek éjszakáján lehet egy kicsit merészebb és pikánsabb a légyott, mint a hétköznapokon; mutatjuk, mivel forrósíthatjátok fel ezt a jéghideg téli estét…

Fotó: 123 RF

1. Bemelegítésnek jöhet egy kis szexchat

Különösen akkor izgató, ha egyébként a barátnőddel soha nem szoktatok pikáns üzeneteket küldeni egymásnak. Nem kell valami túlságosan merészre gondolni: bőven elég, ha néhány sorban leírod, hogyan szeretnéd este kényeztetni az ágyban. Az biztos, hogy ha kap egy ilyet a munkahelyén, egész nap az estére fog gondolni.

2. Csínján a vacsorával!

Ha felejthetetlen szexre vágytok, nem érdemes túlságosan laktató Valentin-napi vacsorával készülni, hiszen tele gyomorral a legtöbb nő nem szeret ágyba bújni. Kicsit bújjatok össze evés után a tévé előtt, pihenjetek rá a szexre; vagy még jobb, ha a vacsora előtt kezditek kényeztetni egymást.

3. Ha Valentin-nap, akkor pikáns ajándék

Lehet huncut is az ajándék: szexjátékszer vagy izgató, merész csipketanga... Készítsetek előre kívánságlistát egymásnak, hiszen nem biztos, hogy a barátnőd is azt tartja erotikusnak például egy fehérneműben, amit te. Miután átadtátok egymásnak az ajándékokat, már csak ki kell őket próbálni közösen.

4. Erotikus filmezés kettesben

A legtöbb pár nem igazán néz együtt pornófilmet, hiszen férfi és nő is szégyelli a másik előtt, hogy csendben, egyedül mit szokott nézni. De szinte biztos, hogy találtok olyat, ami mindkettőtök számára izgató; érdemes kimondottan nőknek való pornót keresni. Így hamar beindul majd a fantáziátok.

5. Érintés nélküli gyönyör

Sokan szégyellősek a párjuk előtt kielégíteni magukat, sőt, van, aki teljesen leáll a maszturbálással; pedig szexszakértők szerint nem csupán izgató, de hasznos is látni, hogyan kényezteti magát a másik. Így ugyanis sokkal részletesebb képet kap arról, mire gerjed a másik, mitől indul be, és ezt lehet hasznosítani a szexben is.

6. Erotika az ágyon kívül

A legtöbb párnál egy idő után rutinná válik a szex, és ugyanabban a pózban, általában az ágyban jutnak a csúcsra. Legalább Valentin-nap alkalmából próbáljatok ki más helyiségeket is: a fürdőszobában forró élményben lehet részetek a zuhany alatt, de rengeteg nő játszik a gondolattal, milyen lenne a konyhapulton a szex.

7. Egy új póz Valentin-napra

Ha nem vagytok nagy kísérletezők az ágyban, a szerelmesek napján érdemes legalább egy új pózt kipróbálnotok. Érdemes jóval előtte közösen megbeszélni, melyiket; rengeteg G-pont pozitív szexpóz létezik, hogy bombasztikus legyen a női orgazmus.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Spanyolroszág döbbenetes háborús lépése

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól