ÉLETMÓDI

Tangabugyi robbantotta fel a TikTok-ot, döbbenetes ok miatt

Női fehérneműs téma ritkán ér el ekkora nézettséget. Mondjuk, ebben az esetben ez egyáltalán nem csoda: igencsak tabudöntögető videót töltött fel egy fiatal lány a falatnyi csipkebugyiról...
címkék:
  • Szerző:

Olyan intim titkot fedett fel videójában egy fiatal lány, amiről eddig jórészt csak a nők tudtak. Ugyanis néha valami egészen bizarr dolog történik a bugyikkal: foltosak maradnak ott, ahol a vaginával érintkeznek. Első ránézésre visszataszító lehet a látvány, nem csoda, hogy a lány siet leszögezni: frissen mosott, illatos fehérneműkről van szó – és mégis ott a világos folt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123Rf

Alyssa Cochran-Caggiano videója férfiszemmel igencsak bizarr, hiszen az ilyesmit a nők még a párjuk elől is rejtegetni szokták. Először egy fekete, majd egy rózsaszín tangán mutatja meg a kínos helyen lévő foltot – majd fel is teszi a kérdést: miért történik ez?

@uhlissuhrosePlease duet this with your pussy bleached underwear so I don’t feel alone. ##underwear ##WhatsPoppin ##ThrowbackSongs ##QuickRecipes ##foryou ##fyp ##wap♬ original sound – Alyssa??

Bár a nők azonnal megszabadulnak az ilyen bugyogóktól, sőt, sokan aggódnak, hogy betegek lehetnek odalent, szakértők szerint valójában teljesen természetes jelenségről van szó. A hüvelyváladék ugyanis enyhén savas, hiszen a női szervezet így védekezik a káros baktériumok ellen. Ez a folyadék pedig simán elszínezheti a textíliákat. Dr. Jennifer Lincoln nőgyógyász úgy nyilatkozott a Buzzfeed magazinnak, hogy minden nő egyedi ilyen szempontból, így nem mindenki találkozik kivilágosodott bugyikkal. Az biztos, hogy a Alyssa videója megdöbbentően nagy érdeklődést váltott ki: több mint egymillióan megnézték, és tízezrek szóltak hozzá: döntő többségében nők, akik alaposan ledöbbentek, mert azt hitték, csak náluk probléma ez...

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?