Létrehozva: 2016.08.20.

Titkos orgiák a zártkörű klubban: a legpikánsabb részletek a madámtól

Élménydús beszámoló a házigazdától, aki a szexpartikat rendezi. Most pontos képet kaphatsz arról, hogy mik is zajlanak az ilyen erotikától fülledt helyeken.

Regina fiatal háziasszony, aki hatalmas kertes házban él a  férjével, valahol a városon kívül. Munkáját tekintve a családi vállalkozás ügyes-bajos dolgait intézi, ezen kívül nincs különösebb elfoglaltsága. Vagy mégis? Eláruljuk, hogy igen! A bővérű asszonyka a színfalak mögött párcserés klubot  üzemeltet. Korábban a férjével többször járt ilyen helyen, innen jött az ötlet: miért is ne vágjanak bele ők is egy ilyen izgalmas vállalkozásba!? A helyszín adott volt: a saját házuk. 

A többemeletes modern épület rengeteg olyan helyiséggel rendelkezik, amit az ilyen eseményeken kiválóan lehet hasznosítani. 

 

"Emlékszem, nagyon izgultam a legelső alkalom előtt, rengeteg kelléket összevásároltunk a férjemmel, próbáltuk úgy berendezni a házat mint ahogy már mi is láttuk párszor élőben."

Hasonló érdeklődésű barátaik tanácsára hirdetést adtak fel, melyre meglepően sokan jelentkeztek. Az érdeklődőkkel előzetes személyes interjút beszéltek meg, kipuhatolva a mindenre kiterjedő igényeket és természetesen megismerni a leendő vendégeket a házukban. S hogy milyen előzetes igényekkel léptek fel a szexkalandra vágyó jelentkezők? A többségnek nem volt speciális elvárása, inkább úgy tűnt, amolyan házibuli extrával partiként tekintenek a leendő izgalmakra. Többen viszont kimondottan azt kérték, hogy szado-mazos kellékek, illetve a szerepjátékokhoz való kiegészítők feltétlenül legyenek kéznél a buli hevében.

Természetesen nem mindenki kerülhet be ebbe a közösségbe, elég óvatosak vagyunk. Újak is leginkább ajánlás révén tudnak érkeznek...

Az orgiákra nagyjából 50-60-an jönnek, és sokan visszajárnak a vendégek közül. A bulik egész éjszaka tartanak, és köszönhetően a ház adottságainak, illetve a távolabb eső szomszédságnak mindenki önfeledten tud szórakozni.

A parti kellemes beszélgetésekkel indul, este 9 órától már fogadják az erotikára vágyókat. Szextársasjátékkal ismertetik meg egymással a vendégeket, ez alkalmat arra, hogy lekerüljön jó néhány ruhadarab a résztvevőkről. Az összes szinten egy-egy bárpult és mellette egy szexuális kellékekkel teli átlátszó doboz áll a rendelkezésre, így mindenki a saját igényei szerint lazulhat el. 

Nem egyszer előfordult már, hogy két lány egymásnak esett és mindenki szeme láttára elégítették ki egymást. Ezekre természetesen sokan felpörögnek és ha a két lány is nyitott, akár többesben is folytatják. 


Amikor már egy-egy pár megtalálta egymást és elérkezettnek látják az időt a társas beszélgetésből való kivonulásra, kedvükre válogathatnak a megannyi szexre kialakított helység közül. Persze van, aki mások előtt szívesebben élvezkedik. Ilyenkor szemrebbenés nélkül a nyílt színen kezdik egymást szexuálisan kényeztetni. Ilyenkor nem ritka az sem, hogy a többiek a látványtól felizgulva szintén nekiesnek valakinek. Az egész olyan, mint egy öngerjesztő folyamat: pokolian lüktet és nedvesedik a vagina, keményen ágaskodik a férfiasság. Minden érzéked érintésre, simogatásra, nedves izgatásra vágyik, robbanásig feszíti a levegőt a kéj utáni vágy.  Persze akad olyan résztvevő is, akinek több idő kell a feloldódáshoz...

"Ha nincs ilyen bevállalósabb pár az elején, akkor a férjemmel mi szoktuk feldobni a hangulatot, hogy mindenki felengedjen és bátran közeledjen a neki szimpatikus szexpartnerhez."

Nagyon fontos, hogy minden csakis a partner beleegyezésével történhet. A másiknak értenie kell a NEM-et itt is. Volt már arra példa, hogy az egyik dominának beöltözött hölgy kicsit túljátszotta a szerepét, így azonnali beavatkozásra volt szükség. Egy másik incidens akkor történt, amikor a már válófélben lévő pár találkozott a partin, az szintén egy nagyon kellemetlen szituációk egyike volt, de ezek szerencsére nem számottevőek.

A legtöbb szingli vendég itt talált stabil szexpartnerre - az ilyen párok a havi egy alkalmon kívül is összejárnak. Természetesen egymáshoz tartozó párok, sőt házaspárok gyakran együtt jelennek meg a szexpartin. Van, aki bevállalósabb és hármasban szereti, de akadnak olyanok is, akik csak a buli kedvéért jönnek.

A partik után az új vendégekkel mindig kitöltetnek emailben egy kérdőívet arról, hogyan is érezték magukat, illetve mi az, amin szerintük újítani lehetne a maximális kiszolgálás érdekében.

Ide szexelni és önfeledten kikapcsolódni jönnek az emberek - és ezt meg is tudjuk nekik adni. Amellett, hogy mi is nagyon jól szórakozunk

- tette hozzá huncut mosollyal a nagyon érzéki háziasszony, a madám.

Forrás: huffingtonpost.com 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szentkirályi Alexandra: Az első csata megnyerve! - fotó

origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

life.hu

Alig ismerik a brit király család üdvöskéjét, aki "többet ér", mint Katalin hercegné gyerekei együttvéve

magyarnemzet.hu

A katonakorú ukrán férfiak nem kaphatnak külföldön diplomáciai szolgáltatást

ripost.hu

Nem hiszed el, hogy néz ki manapság a Váratlan utazás főszereplője – galéria

mandiner.hu

Gulácsi megszólalt a Dibusszal való rivalizálásukról

origo.hu

Hatalmasat hazudott Magyar Péter - lebukott

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Fogadjunk, hogy rájuk sem ismersz! Így néznek ki a Farm, ahol élünk sztárjai ma – galéria

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól