ÉLETMÓDI

Vetkőzés nélkül is tudják a nők, hogy mekkora: íme, a leleplező TikTok videók

Még a legharcedzettebb férfi is dob egy hátast, amikor megtudja: a szebbik nem tagjai képesek bármelyik pasiról megmondani, milyen adottságokkal rendelkezik...
címkék:
  • Szerző:

BNem csak a férfiakat, a nőket is igencsak foglalkoztatja a méret; és ennek nagyon jó bizonyítéka, hogy elindult egy új videós kihívás a TikTokon, amiben egymásra licitálva mesélik el, hogyan lehet megállapítani egy tökéletesen felöltözött férfiról, hogy mekkora a mérete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Az igazság azt, hogy azért a ruhán nem látnak át a nők, és hacsak nem extrém feszes nadrágot visel a férfi, akkor nem tudják pontosan megmondani, mekkora a szerszám. De vannak más trükkök erre a női eszköztárban. A videókban ugyanis azt vesézik ki, milyen viselkedés utal arra, hogy egy pasi nagy méretekkel bír odalent. Az egyik nő szerint például aki nagyszájú és magabiztos, annak nagy van. Például ha annyira tele van önbizalommal, hogy egyenesen azt javasolja a nőnek, hogy a következő alkalomra hozza magával a vibrátorát is.

@mimi2352so sorry I had to ?? ##fyp ##fy♬ i KNOW its big – ????

Egy másik nő szerint száz százalék, hogy nagy a szerszámja annak a pasinak, aki nem bánja, ha a nő nem szereti leborotválni a lábát.

 

@cyberdragsI just like how soft my legs feel after ##ThriftShop ##DoItBold ##DialItForward ##SkateLife♬ i KNOW its big – ????

Sőt, sokszor az is a nagy méretre utal, ha nem szidja vagy utálja az exét, mindössze annyit mond róla, hogy aranyos nő, de nem működött közöttünk a dolog.

 

@hollieloulairdand that’s on being mature and respectful ##DOLLHOUSECHALLENGE ##fypシ ##fyp ##respect ##girlfriend ##boyfriend♬ i KNOW its big – ????

Egy lány szerint pedig biztos, hogy nincsenek problémái a méretekkel egy pasinak, aki azt mondja: imádja orálisan kényeztetni a barátnőjét...

@caitlynhofferti hope this hasnt been done yet ##ColorCustomizer ##menvsboys ##fyp ##foryou ##aman♬ i KNOW its big – ????

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?