ÉLETMÓDI

Szívszorító módon búcsúzott szomszédaitól a haldokló férfi

A család zokogásban tört ki, amikor rájöttek, mit tett értük a szomszéd.
  • Szerző: Ripost

Könnyekig hatódott egy család, akinek a napokban elhunyt szomszédja csodálatos meglepetéssel búcsúzott tőlük.

A nyolcvanas évei végén járó walesi férfi annyira megkedvelte Owen és Caroline Williams kétéves kislányát, hogy a következő tizennégy évre előre megvette neki a karácsonyi ajándékokat. Az idős úr tragikus módon december 17-én elhunyt, így a gyermeknek már nem adathatta át az idei ajándékot. Gyászoló lánya csöngetett be a családhoz, akik mit sem tudtak néhai szomszéduk csodálatos meglepetéséről.

"Hatalmas dobozokat tartott a kezében, őszintén, először azt hittem, hogy szemét, csak már nincs hely a saját kukájukban, így meg szeretne kérni, hadd dobja a mienkbe. Aztán mondta, hogy ez mind karácsonyi ajándék, és az édesapja küldi Cadinak, a kislányunknak" – mesélte Owen Williams.

A családapa épp videóhívásban volt feleségével, aki írországi édesanyjánál volt látogatóban. Amikor meghallották, hogy megboldogult szomszéduk hosszú évekre előre gondoskodott a kislány boldog karácsonyáról, nem bírák ki könnyek nélkül.

"Sírt a feleségem, az anyósom, a szomszédunk lánya és még én is sírva fakadtam. Annyira megható volt az egész" – folytatta az apa.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?