ÉLETMÓDI

Teljesen kiakadt a férj azon, ami a karácsonyfa alatt várta

Nem rakta zsebre ez a fickó az ajándékát...

Újév alkalmából mesélte el egy feleség, hogy milyen ajándékkal lepte meg a férjét. És le a kalappal a humorérzéke, a lélekjelenléte és az a karakánsága előtt!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint elmesélte az internetes fórumon, a férjével már voltak nehézségek házasságukban, és nem volt felhőtlen a kapcsoltuk, mégis hideg zuhanyként érte őt, amikor felfedezte a nyilvánvaló megcsalás nyomait egy őszi napon. A férj azzal bukott le, hogy félrevonult telefonálni egyik este, és a kelleténél kissé hangosabban beszélt. Így kihallatszott a szobából, ahogyan becézget valakit. A nő először összeomlott a beszélgetés hallatán, majd úgy döntött, végére jár a dolognak.

Nem is teketóriázott sokat, az első adandó alkalommal belenézett férje mobiljába, ami nem volt egyszerű, hiszen ujjlenyomattal volt védett a készülék. Csakhogy a nő résen volt, és amikor a férfi pár héttel később véletlenül lezáratlanul hagyta a készüléket, és úgy ment zuhanyozni, a nő alaposan átböngészte az üzenetváltásokat.

Mélyen megrázta, amiket talált. Nem is egy, hanem több nővel ápolt romantikus, pontosabban pikáns viszonyt a férje, és csak úgy hemzsegtek az erotikus és szexi fotók a telefon galériájában.

Mindennel szembesíteni szerette volna a feleség a férjet, így aztán mindegyik fontosabb üzenetről és fotóról fényképet készített saját telefonja segítségével. És mialatt érlelte magában a dolgot, illetve kereste az alkalmat, hogy kiborítsa a bilit, eszébe jutott a tökéletes megoldás.

fotók:123rf

Eljött a karácsony, Szenteste pedig kedves mosolyt erőltetett arcára ő és párja is, úgy tettek, mintha minden rendben lenne közöttük. Gyerekeik nincsenek, így nem kellett attól tartani, hogy ártatlan felet is felzaklat majd, ami ezután következett.

Amikor arra került ugyanis a sor, hogy a férj nyissa ki a saját ajándékát, a csomagolópapírban egy szép, díszes fotóalbumot talált, telepakolva azokkal a szexi fotókkal, melyeket a nők küldtek neki, és amelyeket lefényképezett a feleség a mobiljával.

A férfi lába földbe gyökerezett, annyira váratlanul érte a kimagyarázhatatlan bizonyíték, hogy valójában még mentegetőzni sem nagyon sikerült neki, de nem is lett volna értelme, mert a holmija nagy részét még aznap délután bőröndökbe csomagolta a nő, és előkészítette az alkalomra.

Azóta nem beszéltek, és nem látták egymást. De a nő a fájdalom és megaláztatás mellett úgy érzi, jól tette, amit tett, és talán az új esztendő egy egészségesebb és méltóbb kapcsolatot fog hozni számára. Vagy legalábbis a gyógyulásét.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?