CSALÁDOK

Teljesen kiborult a nő az anyós titkától, durva az eset

Egészen drámai fordulatot vett a szerelem.

A 30 körüli nő teljesen kiborulva osztotta meg a neten, mi is történt vele. Lehetetlen együttérzés nélkül olvasni a sorait, mert tényleg nagyon durva az eset.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint mondja, az interneten keresztül ismerkedett meg egy negyvenes férfival. A férfi kedves volt, udvarias, sokkal értelmesebb és romantikusabb, mint a többi társkeresős partner, rengeteget beszélgettek az első találkozás előtt, és szinte már úgy randiztak, mint két régi ismerős. A férfi két gyermek édesapja, és néhány évvel korábban vesztette el feleségét, aki súlyos betegségben hunyt el.

Bár a lány álma persze nem az volt, hogy ilyen nehéz múlttal kelljen megbirkóznia, mégis úgy ítélte meg, hogy a férfi már feldolgozta a 4 évvel korábbi eseményeket, készen áll új kapcsolatra, és annyira gyengéd, őszinte és megkapó partner, hogy ezen nem fog múlni semmi közöttük.

Így is tűnt. Minden gyönyörűen alakult, még a gyerekek is elfogadták őt, fél év múlva összeköltöztek, és párja bemutatta őt a családjának. A család is kedvesen, szeretettel fogadta, sokat beszélgettek vele, nagyon kellemesek voltak a közös programok, az anyós pedig számtalan dologban a segítségére volt. Ruhákat ajándékozott neki, besegített az új lakás berendezésébe, sőt még a kedvenc fodrászának számát is megadta, aki vadiúj frizurát vágott neki az anyós számlájára, pusztán kedvességből.

Csakhogy pár hete, egy születésnap alkalmával előkerült egy fotóalbum, benne olyan családi fotókkal, melyeket még sosem látott a lány. Az elhunyt feleségről ritkán esett szó, tabuként kezelték a témát, és fényképet sem látott róla soha. Ebben az albumban annál több volt róla. Eleinte csak az tűnt fel a lánynak, milyen hasonló az egyik ruha a feleségen ahhoz, mint amilyen neki van. Azután, ahogy tovább lapozott, egyre több hasonlóságot fedezett fel.

Ekkor állt össze neki a kép: az anyós szép lassan az elhunyt partner képére próbálta formálni őt. A ruhák, melyeket kapott, kiköpött másai voltak az albumban szereplő daraboknak. Új frizurája éppen olyan lett, mint amilyen a feleségé volt. És még a lakás berendezése is kísértetiesen hasonlít arra, ahogyan régebben élt a család.

Most úgy érzi, ez hátborzongató, beteges, és durván megviselte a felfedezés. Párját azonban nagyon szereti, és képtelen kezelni a helyzetet. Egyelőre tipródik, a netezők egy része pedig azt javasolja, szép fokozatosan próbáljon meg önállóbbá válni, mások szerint borítsa ki a bilit, de persze akad olyan is, aki szerint meneküljön, amíg nem késő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?