ÉLETMÓDI

2018 legizgalmasabb személyiségtesztje: ezt árulja el rólad a karácsonyfád!

Válaszd ki, melyik fa áll szívedhez a legközelebb - meglepő titkokat árul el rólad.
  • Szerző: Ripost

Milyen lesz idén a karácsonyfád? Milyennek álmodtad meg álmaid ünnepét? Melyik tetszik leginkább a lenti képek közül? Válassz egyet, és megtudod, milyen titkokat árul el a döntésed személyiségedről.

Jöhetnek a meglepetések? LAPOZZ!


1. Nagyvilági és lelkes

Imádod a karácsonyt. Szereted a pompát, a ragyogást, a csodás fényeket és mindent, amit ígér egy szépen feldíszített fa. Lépést tartasz a divattal, követed a világ trendjeit, naprakész vagy és optimista. A lelked tele van ábránddal, de nem lebegsz méterekkel a föld fölött - meg is tudod valósítani, amit elterveztél. Igazi problémamegoldó vagy, aki nem fél a kihívásoktól.

Mutatjuk a következő fa jelentését is! LAPOZZ!


2.  Visszahúzódó, értékeket kereső

A szívedben fontos szerepet tölt be a meghittség. Ezt azonban nem külsőségekben keresed, hanem valódi értékekben. Szereted az egyszerű, letisztult dolgokat. Ha lehet, akkor a praktikus és bevált utat választod. Nem rettensz meg az újdonságoktól, mégis inkább a hagyományokat és a jól bevált utakat részesíted előnyben. Az ünnep számodra a lelkedben keresendő, és nagyra becsülöd a hozzád közel állókat.

Nézd meg, mit árul el a következő fa rólad! LAPOZZ!


3. Romantikus álmodozó

Egy percig sem szorítod háttérbe nőiességed. Romantikus lelked mély szeretetre vágyik, és aki érdemes rá, azt valóban el is kényezteted. Ugyanakkor az is fontos számodra, hogy tiszteljenek és jól bánjanak veled. Meglátod a pozitív és ígéreteket keltő helyzeteket. A nehéz helyzetekben is bizakodó vagy. Szíved szeretettel teli, és nem félsz kitárni annak, akit értékesnek tartasz.

Nézd meg, mit mond rólad a következő karácsonyfa! LAPOZZ!


4. Különleges különc

Nem állsz be a sorba. A rendhagyó és formabontó megoldásokat keresed, új utak után kutatsz, de egyben a hagyományok is fontosak számodra. Tájékozott és kíváncsi természetű vagy. Élvezed a tudást, az új gondolatok és tapasztalatok kihívásait. Nem rettensz meg a változatosságtól, de tisztában vagy, mik és kik az igazán fontosak.

Mutatjuk, mit árul el lelkedről a következő fa! LAPOZZ!


5. Családközpontú és mélyen érző

A karácsony igazán fontos számodra. A családodat mindennél többre becsülöd, a meghitt pillanatok nagyon sokat jelentenek neked, és igyekszel mindenkinek örömöt szerezni. Hajlamos vagy az önfeláldozásra és arra, hogy saját érdekeid is háttérbe szorítsd szeretteidért. Eközben viszont tisztában vagy saját erősségeiddel és gyengeségeiddel is. Harmóniára vágysz, és rendkívül jó úton haladsz, hogy azt meg is teremtsd önmagadban és környezetedben.

Vajon mit fed fel az utolsó karácsonyfa? LAPOZZ!


6. Játékos és vidám

Az élet melletted csupa derű. Szereted a kivételes és új ötleteket. Nem félsz a kalandtól és az ismeretlentől. Készen állsz az új lehetőségekre, nyitott vagy és szórakoztató. A karácsony számodra egyszerre meghitt és vidám. Természetedből fakad, hogy mosolyra fakadsz, amikor csak teheted - és másokat is felvidítasz. Kivételes és üdítő személyiség vagy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?