ÉLETMÓDI

Ezt árulja el kapcsolatodról, hogyan ér hozzád a párod

Akármennyire is szeretnéd titkolni az érzelmeidet, sok mindent elárul rólatok, ahogy összebújtok. Összegyûjtöttük a legjellemzőbb pózokat.

Már egy egyszerű ölelés is csodás hatással lehet rád, de ez csak hatványozódik, ha olyan személytől kapod, akit tényleg nagyon szeretsz. Brit pszichológusok kimutatták, hogy már 20 másodperces összebújás képes csökkenteni a feszültségedet, erősíti az immunrendszered, és elárasztja a tested szerelemhormonnal. 

Arról nem is beszélve, hogy rengeteg információt árul el rólatok az, hogyan ölelitek meg egymást a pároddal!

1. A védelmező

Egyértelműen érezhető a másik védelme ebből az ölelésből. Biztonságot ad és stabilitást biztosít mindkettőtöknek, tuti, hogy két lábon állsz a földön. A feltétlen bizalom ott lebeg közöttetek, és jól esik mindkettőtöknek ez a látszólagos alá-fölé rendeltségi viszony. Mindig, mindenben számíthattok egymásra.

2. A játékos

Olyan vagytok, mint az igazi, felhőtlenül boldog tinédzserek. Kizárjátok magatok körül a világot, amikor együtt vagytok egymáson kívül semmi nem létezik. Izzik körülöttetek a levegő, lehetetlenség lenne letagadnotok, hogy mennyire odavagytok egymásért. Igazi, boldog szerelmespár vagytok, ha így értek egymáshoz.

3. A simogató

Ha szívesen fogod meg a partnered arcát csók közben, igazi lelki társra találtál benne. Vágy az érintésére, amit legalább annyira szeret ő is. Ráadásul szívesen néztek egymás szemébe, ami elárulja, hogy nincsenek titkaitok egymás előtt.

4. A lassú táncos

Ez az ölelési mód leggyakrabban a kapcsolatok elején jellemző. Ha még mindig gyakran használjátok, igazi romantikus alkatok vagytok mindketten. Mindig, minden alkalommal izzik közöttetek a levegő, amikor ilyen közel kerültök egymáshoz.

5. Az átkaroló

A szerelmetek mellett nagyon jó barátságban is vagytok, ezt üzeni a világnak az az átkarolás. Nincs bajotok a romantikával, de nagyon szeretitek a közös nevetést, a nagy beszélgetéseket is. Ez az ölelés a szoros lelki kötődést bizonyítja kettőtök között.

6. Az összesimuló

Mély és nagyon szoros köztetek a kapcsolat, ha ez a kedvenc ölelkezési módotok. Senkit és semmit nem engedtek kettőtök közé, erősen elköteleződtetek egymás iránt. Szinte kizárjátok a külvilágot és csak egymásnak léteztek.

7. A pihentető

Kapcsolatotokban a kényelem és a lazaság az uralkodó érzés. Még mindig lángolóan szeretitek egymást, és minden a legnagyobb rendben van köztetek. Szeretitek egymáson megpihentetni a lábatokat, kezetek.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?