ÉLETMÓDI

Megőrül az internet ezért az optikai illúzióért! Elképesztő látvány

Nézd meg a képet, amit mutatunk, és teljesen megdöbbensz te is.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő, milyen trükkökre képes az agyunk! És az is, hogyan tud minket megviccelni és becsapni, ha egy egyszerűnek hitt látvánnyal van dolgunk. A legnépszerűbb és legizgalmasabb optikai illúziókat mutatjuk most meg neked, és hidd el, igazán meglepő élményekben lesz részed!

1. Melyik is a dühös arc?

Ha megnézed ezt a képet, akkor valószínűleg azt látod, hogy a bal oldali arc dühös, a másik pedig nyugodt. Ugye?

Távolodj most viszont el kicsit a monitortól, és úgy nézz rá ismét. Helyet cserélt a két arckifejezés, igaz? Most már a jobb oldali arc haragszik...

A következő kép egészen hihetetlen trükköt mutat. LAPOZZ!


2. Varázslat a fehér mezőn

Ez a kép egy lányt ábrázol, és igen, jól látod, valóban mosolyog, valóban könyököl. Mintha egy fénykép negatívja lenne előtted. Most figyelj az orrára, koncentrálj a piros pöttyre, mely az orra hegyén van, nézd azt a pöttyöt 30 másodpercig, ezután nézz bármilyen fehér felületre. Varázslatos, hogyan kerül elő a semmiből a gyönyörű nő...!

Jöhet a folytatás is? LAPOZZ!


3. Nem minden az, aminek látszik

Ha ránézel erre a képre, akkor teljesen egyértelmű, melyik terület milyen színű. Felül az "A" jelzés sötétszürke, alul pedig a "B" fehér, igaz?

Most viszont takard el az ujjaddal vízszintesen a vonalat, ahol az "A" és "B" terület találkozik. És figyelj, milyen érdekes, valójában melyiknek milyen a színe...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?